Nieuws

Voormalig After School-lid Jung Ah geeft haar baby-foetus een bijnaam naar Jennie van BLACKPINK

Vorige maand, voormaligena schoollidjong ahaangekondigd datze was zwanger van haar tweede kind.

Ze maakte via haar social media-pagina bekend dat ze zwanger was geworden van een dochtertje. Ze schreef: ' Iedereen, ik heb het geslacht van mijn tweede kind ontdekt. Ik ben een vrouw met alles. Ik word moeder van een dochter,' terwijl ze haar opwinding deelde.

-Advertentie- Overslaan

Toen onthulde ze dat ze haar babyfoetus een speciale bijnaam geeft. Jung Ah legde uit, ' Ik wil de bijnaam 'Jennie' geven aan mijn baby in mijn buik. Ja dat klopt. Het is Jennie van BLACKPINK,' en ging verder met te zeggen: ' Je zult het goed begrijpen, Jennie?' uiting geven aan haar liefde voor het lid van de meidengroep.

In Zuid-Korea heerst een cultuur waarin moeders hun foetus een bijnaam geven voordat ze geboren worden. Wanneer een moeder zwanger wordt van een kind, geven ze hun foetus, of de baby in hun buik, een bijnaam of ' Tae-myeong, ' wat zich letterlijk vertaalt naar de naam van de foetus of de naam van de zwangerschap. Totdat de baby is geboren en een echte naam heeft gekregen, wordt de baby in de buik bij deze bijnaam genoemd. Daarom worden sommige baby's in Koreaanse televisieshows soms zowel bij hun zwangerschapsbijnaam als bij hun officiële naam genoemd.

In navolging van deze cultuur besloot Jung Ah haar baby de bijnaam 'Jennie' te geven. Jennie is zo schattig en mooi. Ik ben ook een grote fan.'

Rond het web