Blogs

Voormalig PRISTIN-lid Kyla verklaart dat ze Twitter zal verlaten na het verduidelijken van alle datinggeruchten, waaronder SEVENTEEN en PRISTIN

Onlangs, voormaligePRISTINlid Kyla ging naar haar sociale media-account op Twitter om alle recente geruchten uit te leggen.

Verschillende fans 'ontmaskerden' Kyla vanwege de vermeende dingen die ze zei over haar voormalige PRISTIN-leden en haar ervaringen als idool.

Het begon daarnaYaebin's N-woord probleem werd opgemerkt op Twitter. Hierna tweette Kyla dat willekeurig 'karma is een b*tch,' wat sommige fans van streek maakte dat ze naar een onderwerp als racisme zou verwijzen als karma of humoristisch. Dit leidde ertoe dat een fan zei dat ze informatie hadden die kon 'leiden tot de corruptie van PRISTIN' en Kyla antwoordde dat de groep al corrupt was en moedigde de fan aan om de informatie te delen.

Wat volgde waren enkele uren aan vermeende informatie die werd uitgelekt die door Kyla en haar broer van een paar jaar geleden werd gedeeld in Snapchat en Discord-chat. Sommige van de vermeende dingen die werden gezegd, waren onder meer dat verschillende PRISTIN-leden een relatie hadden, waaronder: Eunwoo daten Haknyeon van de Boyz , Hyunbin van JBJ , en een Wil je er een lid. Bovendien, dat Kyulkyung was aan het daten Woozi van Zeventien .

Nadat het probleem groeide, verklaarde Kyla dat alle datinggeruchten die ze zou hebben gezegd allemaal vals waren en dat ze die verklaringen niet deed. Ze verklaarde dat die beschuldigingen zijn gemaakt door valse accounts die haar nabootsten.

Ze legde ook uit dat ze naar de Verenigde Staten was vertrokken om te herstellen van de hersenschudding die ze opliep tijdens haar promotie. Ze zei dat de dokter haar adviseerde om volledig te herstellen voordat ze terugkeerde om te promoveren en PRISTIN ontbonden terwijl ze in de Verenigde Staten was.

Ten slotte legde ze de controverse uit over transfoob zijn. Ze verklaarde dat ze pro-LHBTQ+ is en dat het misverstand ontstond op het onenigheidskanaal onder de moderators. Ze verontschuldigde zich in hun plaats en beweerde dat ze Twitter zou verlaten.

Hier is haar volledige verklaring: