Nieuws

GFriend's Eunha, SinB en Umji voegen zich bij Soyu bij nieuw bureau Big Planet Made

Het lijkt op de overige drieGFriendleden hebben eindelijk een nieuw bureau gevonden om naar huis te bellen!

Op 6 oktober start entertainmentbureau Grote Planeet Gemaakt (BPM) verwelkomde drie nieuwe artiesten op het label, voormalige GFriend-ledenEunha,SinB, enUmji! Het lijkt erop dat de drie voormalige groepsgenoten het niet konden verdragen om van elkaar gescheiden te zijn, en in plaats daarvan een nieuw huis vonden waar ze zowel samen als afzonderlijk konden promoten bij BPM. Dit betekent dat alle 6 leden van GFriend nu nieuwe labels hebben gevonden na hun vertrek Bron Muziek , net zo Aarde was de eerste die tekende met Subliem artiestenbureau , Yuju was de volgende om mee te tekenen Konnect Entertainment , en Sowon signaleerde haar solo-activiteiten onder IOK Bedrijf .-Advertentie- Overslaan

Ondertussen tekende BPM eerder zijn eerste officiële agentschapartiest, voormalig SISTAR lidafstamming, kondigde plannen aan om zijn bereik in entertainment uit te breiden door binnenkort nog meer getalenteerde en bekende artiesten aan te werven.

Bekijk hieronder de gloednieuwe profielen van Eunha, SinB en Umji onder BPM!

[UPDATE] In een officiële persverklaring op deze dag heeft BPM nu bevestigd dat Eunha, SinB en Umji van plan zijndebuteren als een groep van 3 ledenZeer snel.

Rond het web