Nieuws

Een vrouw van begin twintig vermoord toen haar arm vast kwam te zitten aan de deur van een bus

AKPOPHEF

Eerder waren er berichten over een jonge vrouw van in de twintig die om het leven kwam toen ze op weg naar huis uit de bus stapte. Er werd gemeld dat haar jasmouw vastzat aan de deur toen ze 20 meter lang door de bus werd gesleept, waarbij ze later van de bus viel en daarbij om het leven kwam.

Nadat het nieuws was gemeld, vroegen veel internetgebruikers zich af waarom de jonge vrouw haar jas niet uitdeed. Onlangs werd echter ontdekt dat niet haar jas aan de deur bleef hangen, maar haar arm. Ondanks dat de arm van de passagier tussen de deur klem zat, ging er geen alarm af en verliet de buschauffeur de bushalte al na een korte stop.

De politie onderzoekt momenteel de exacte omstandigheden van het ongeval, in de veronderstelling dat de bus vertrok terwijl de arm van de passagier vast zat. Het bleek dat de bus geen sensoren op de deuren had omdat het een oud model was.

Daarom ging het alarm niet af, ook al zat de arm van het slachtoffer vast. De politie verklaarde: ' We denken dat het slachtoffer haar armen weer uitstak om haar kaart opnieuw te scannen, omdat ze dacht dat de transportkaart niet correct scande. Die dag controleren we het kaartgebruik.'

De politie ondervraagt ​​ook de andere passagiers in de bus die dag om meer te weten te komen over de gedetailleerde situatie. Ze zullen ook de busmaatschappij ondervragen om te zien of de bus goed is geïnspecteerd op veiligheid en zullen de buschauffeur ondervragen om te zien of hij heeft gecontroleerd of de passagier veilig uit de bus was gestapt voordat hij het station verliet.