Nieuws

Vrouwelijke idolen die er goed uit zouden zien met een kort bobkapsel

Vrouwelijke idoolgroepsleden veranderen vaak hun kapsel, afhankelijk van het concept van het album dat ze promoten. Van haarkleurverandering tot volledige haarlengteverandering - de meisjes ondergaan verschillende kapselveranderingen.

Meestal geven vrouwelijke idolen er echter de voorkeur aan hun haar lang te houden, omdat een langere haarlengte de idolen in staat stelt verschillende andere kapsels te doen en een meer dynamische sfeer te vertonen.

Een internetgebruiker besloot echter om foto's van deze vrouwelijke idolen te photoshoppen om kort haar te hebben en legde uit dat deze idolen er uitzonderlijk mooi uitzien met kort haar.

De netizen die de foto's gedeeld uitgelegd, ' Dit zijn allemaal gephotoshopte foto's, lol. Maar ik hou echt van de idolen met kort, kort haar... Laat me alsjeblieft weten welk idool volgens jou het beste staat met kort haar!'


Andere internetgebruikers zijn lid geworden van de community om opmerking , ' Wendy ziet er het beste uit met kort haar,' 'je hebt IU gemist', 'Ik stem zeker voor Winter om er het beste uit te zien met kort haar', 'Eunha van vriendin ziet er ook goed uit met kort haar', 'TWICE's Jihyo is echt mooi met kort haar, ' 'Ik denk dat Yeri van Red Velvet er ook goed uitziet', 'Winter' en 'Hoe zit het met Ryujin van ITZY, zij is het voorbeeld dat er het beste uitziet met kort haar.'