Nieuws

Waarom mensen zeggen dat Jeon So Mi het perfecte voorbeeld is van dun en fit tegelijk zijn

Sinds kort,Jeon Somiwerd gezien op een Prada evenement, en haar foto's circuleerden het web en brachten veel aandacht voor de solozangeres.

Jeon So Mi was uitgegroeid tot een van de populaire soloartiesten in Korea nadat ze haar promoties had afgerond met I.O.I . Ze debuteerde met succes als solozangeres en bracht verschillende hitnummers uit die veel liefde ontvingen.

Bovendien had ze de aandacht getrokken vanwege haar meer volwassen visuals en haar perfect passende figuur. Nadat de foto's van de zangeres op het Prada-evenement waren vrijgegeven, kwamen Koreaanse netizens binnen een online gemeenschap om Jeon So Mi te prijzen als het perfecte voorbeeld van dun en fit.

netizens commentaar gegeven , ' Ze is zo dun maar tegelijkertijd zo fit,' 'Ze is zo prachtig', 'Ze ziet eruit als een Hollywood-ster', 'Haar make-up is echt als een Hollywood-beroemdheid', 'Ze ziet eruit als een barbiepop', 'Ze is zo mooi. Ze heeft de perfecte lichaamsverhouding,' 'Ze is erg mager, maar heeft ook buikspieren', 'Ze is dope', 'Kijk naar haar buikspieren... zo gek', 'Ze is zo waanzinnig mooi', 'Haar gezicht is legendarisch,' 'Haar figuur is zo gek' en ' Ze is zo mager, maar het zijn allemaal spieren. Ze was echt streng in het behouden van haar figuur.'