Blogs

UNIQ en X1's Seungyoun en Yibo's 'EOEO'

Op 5 augustus, UNIQ's Seungyoun en Ja respectievelijk 24 en 23 jaar geworden. Om dit te vieren, zijn hier slechts enkele van de redenen waarom ze fans laten gaan' EOEO ' over hen!


UNIQ

UNIQ is een vijfkoppige Koreaans-Chinese jongensgroep onder Yuehua Entertainment. Ze debuteerden officieel in 2014 in Zuid-Korea en China en maakten hun Japanse debuut in 2015. Een van UNIQ's meest succesvolle comebacks was EOEO, uitgebracht in 2015. EOEO was te zien in het Amerikaanse tijdschrift Teen Vogue, waar UNIQ werd gepromoot als een jongensband. om het One Direction-vormige gat in de harten van boybandliefhebbers te vullen. De groep bestaat uit Zhou Yixuan, Kim Sung-joo, Li Wenhan, Cho Seungyoun en Wang Yibo. Omdat UNIQ een pauze heeft genomen, werd lid Li Wenhan het centrum van de projectgroep, UNIE, en won de eerste plaats in het Chinese overlevingsprogramma van 2019, Idol Producer. Medelid Zhou Yixuan nam ook deel aan het Chinese overlevingsprogramma 2019, All For One, en debuteerde onder de projectgroep New Storm.

WOODZ's muzikaal talent

Seungyoun debuteerde aanvankelijk onder de naam Luizy, maar stapte later over op de artiestennaam WOODZ, wat een verandering in muzikale richting aangeeft van hiphop naar alternatieve R&B. Seungyoun heeft echter verklaard dat hij bereid is om alle genres te proberen. Sinds zijn verschijning op Show Me the Money 5 staat Seungyoun bekend om het schrijven van al zijn teksten en het zelf produceren van de meeste van zijn muziek. Hij werd geprezen voor het aanpakken van taboe-onderwerpen zoals geestelijke gezondheid in sommige van zijn liedjes. Enkele van zijn releases als WOODZ zijn DIFFERENT, Meaningless en Love Me Harder. Een van de meest succesvolle nummers waaraan hij heeft meegewerkt, is It's OK, gemaakt voor de Chinese jongensgroep Nine Percent, in het seizoen 2018 van Idol Producer.

Hoofdzang en leadrapper van X1

In 2019 nam Cho Seungyoun deel aan het vierde seizoen van de Produce-serie, Produce X 101. Hoewel hij aanvankelijk als 67e op de eerste ranglijst stond, wist Seungyoun de harten van de burgerproducenten te veroveren en kwam hij uiteindelijk in de top tien terecht en eindigde in vijfde plaats. Seungyoun was in staat om stabiele zang, rappen en dansen te laten zien, waardoor hij een triple kill-trainee was. Seungyoun's focuscamera als centrum voor Move on Produce X 101 blijft nog steeds een van de meest bekeken focuscamera's uit de serie.

Vanwege de controverse over stemmanipulatie waar MNET mee te maken had, werd X1 echter begin januari 2020 gedwongen te ontbinden.

Produceer 101 en Street Dance of China

Terwijl medelid Cho Seungyoun zich voorbereidde op Produce X 101 in Zuid-Korea, werd Wang Yibo gecast als mentor voor de Chinese bewerking van de realityshow Produce 101 in 2018, samen met ex-EXO-lid Tao. Als de belangrijkste dansinstructeur kreeg Yibo's indrukwekkende dansvaardigheden meer erkenning in de show, en hij gaf troostende woorden van advies en leringen aan de vrouwelijke stagiairs die op zoek waren naar hun debuut. Yibo trad zelfs samen met de stagiairs op in een meidengroepuitvoering in een van de missies van de show.

In 2020 is Yibo een leider in het derde seizoen van Street Dance of China, dat op 18 juli werd uitgezonden. Street Dance of China kreeg veel aandacht van fans over de hele wereld dankzij de indrukwekkende line-up van mentoren, waaronder EXO's Lay, GOT7's Jackson en UNIQ's Wang Yibo. Yibo staat bekend om zijn gereserveerde en rustige persoonlijkheid, maar als het gaat om dingen waar hij gepassioneerd over is, zoals dans, wordt Yibo's ware kant onthuld. In Street Dance of China betrapte Yibo een deelnemer die choreografie kopieerde en herinnerde hij alle deelnemers aan het belang van originaliteit als artiesten.

De ongetemde acteur

Naast de muziekindustrie begon Wang Yibo zijn acteercarriĆØre in 2016, waarbij hij deelnam aan meerdere films en drama's. In 2019 speelde Yibo in het Chinese drama The Untamed, dat wereldwijd erg populair was en zeer positieve recensies ontving. Nadat hij een vaste voet had gekregen in acteren, kwam Yibo in 2019 op de Forbes China Celebrity 100-lijst en werd hij ook vermeld als een van de 30 meest invloedrijke mensen onder de 30 jaar die furore hebben gemaakt in hun respectievelijke vakgebieden. In 2020 zal Yibo de hoofdrol spelen in het drama, Legend of Fei, dat naar verwachting in december 2020 wordt uitgezonden. Naast Yibo is Kyulkyung, voormalig IOI- en Pristin-lid.Hoewel de UNIQ-leden op dit moment misschien gescheiden zijn, waarderen Unicorns hun talenten op alle verschillende platforms nog steeds!