Algemeen

Waarom maakte Minguk geen deel uit van de cameo van de drieling in het drama 'Jang Yeong Sil' van Song Il Kook?

Heb je gekeken?Song The Kook's historisch drama' Jang Yeong Sil: de grootste wetenschapper van Joseon '? Zelfs als je dat niet bent, wil je misschien de bovenstaande clip bekijken.


De belachelijk schattige drieling van Song Il Kook had een cameo in een recente aflevering! De 4e aflevering van het drama uitgelicht Daehan en Mansé in gescheurde kleren, huilend aan de kant van de onverharde weg. We willen ze alleen maar redden!


Dat is je misschien al opgevallen Minguk was niet in deze cameo met zijn broers. Het was niet omdat Minguk niet zo goed was in acteren, maar omdat zijn rol helaas werd weggewerkt.


'Jang Yeong Sil's producer' Kim Young Jo verklaarde, ' Toen we de drieling ontmoetten, waren ze echt zo schattig. We besloten dat ze een cameo zouden hebben, omdat het ook promotie zou zijn voor het drama. Maar we wisten niet dat het probleem zo groot zou worden. Bovenal bieden we onze excuses aan voor het plaatsen van de drieling op een harde, stoffige plaats .'


De producent legde ook uit: ' We dachten dat het te voor de hand liggend zou zijn als alle drie de kinderen bij elkaar waren, dus verdeelden we ze met Daehan en Manse, en daarna met Minguk. Maar [de aflevering] duurde te lang en moest worden bewerkt, dus we konden de [scène] van Minguk niet zien. Voor Minguk zullen we later Song Il Kook aanvragen, om te kijken of Minguk later weer kan filmen .'


Even terzijde: de kijkcijfers van Jang Yeong Sil gaan omhoog! De derde aflevering had een kijkersscore van 10,2% en de 4e aflevering had een rating van 11,3%. Zou het deels van deze cameo kunnen zijn?