Blogs

Waarom je naar de Koreaanse remake van 'A Love So Beautiful' moet kijken

De Koreaanse remake van het megahit Chinese drama' Een liefde zo mooi ' verovert de kijkcijfers en steelt de harten van fans links en rechts.Kim Yohan, wie speelt Cha Heon , is subtiel en stil, pijnlijk zo en Dus Ju Yeon wie speelt Shin Sol Yi, is een juweel van een acteur, die haar karakter overneemt en belichaamt. De chemie tussen de twee is een langzame verbranding, terwijl die tussen haar en Woo Dae Sung Gratis mp3-download (gespeeld door Yeo Hoe Hyun ) neemt de vorm aan van onbeantwoorde liefde en een prachtig onschuldige vriendschap. Dit is Yohans debuutdrama en hoewel hij het geweldig doet, is er niet veel ruimte voor hem om zijn talent in acteren echt tot uitdrukking te brengen vanwege de beperkte schermtijd en dialogen.

Het verhaal en de wereld van Shin Sol Yi draaien om hem, maar gedurende de eerste helft van het drama bestaat Cha Heon gewoon en bewondert hij hem van een afstand. Zijn schroom krijgt de overhand, terwijl hij Sol Yi passief-agressief ontslaat. Hij zorgt er echter voor dat hij terugkomt, precies waar hij thuishoort. Woo Dae Sung is een perfect personage en Yeo Hoe Hyun doet geweldig werk door verliefd te zijn en tegelijkertijd de gevoelens van Sol Yi te respecteren.


Hij is er altijd voor haar, ongeacht en ondanks zijn eigen gemak. De echte ster van de show is echter absoluut So Ju Yeon. Durf te zeggen, ze voldoet niet alleen aan het origineel, maar overtreft het, bezit haar karakter en herschept het op haar eigen manier.

De show straalt een heerlijk positieve en jeugdige energie uit, een broodnodige onderbreking van het melodrama. De Koreaanse remake scoort een punt meer dan de Chinese remake vanwege het hapklare formaat dat zichzelf nooit al te serieus neemt. Er zijn geen serieuze problemen, niets overdreven en overdreven dat niet kan worden overwonnen en vooral niets overweldigend negatief. De afleveringen duren amper 25 minuten en worden drie keer per week uitgezonden, een formaat dat perfect werkt. Het is precies de juiste dosis roze schoolromantiek om mee te ontstressen. Er is geen angstige anticipatie, geen cliffhangers en troebel verraad, wat enkele kenmerken waren van het Chinese origineel. Het lijkt alsof de Koreaanse remake de beste delen neemt en prachtig een coherent en nostalgisch verhaal aan elkaar hecht. Het voelt echt alsof de kijker herinneringen ophaalt aan hun jeugd samen met de personages en het episodische karakter van de show draagt ​​daar alleen maar aan bij. Voor fans van het originele drama is de Koreaanse versie een schattige manier om de hoogtepunten van het origineel opnieuw te bekijken (met toegevoegde schattigheid). Voor nieuwere fans kun je altijd teruggaan naar het origineel als je geen genoeg kunt krijgen van de Koreaanse remake. Hoe dan ook, het onderliggende verhaal en het overkoepelende thema zijn een van de leukste verhalen ooit en zeker het bekijken waard.