Nieuws

Wanneer internationale sterren de Koreaanse make-uplook krijgen

biz.insight.co.kr

Net zoals er trends zijn in de mode, zijn er verschillende make-upmethodes die in elk land verschillen.

Onder hen heeft de make-upmethode van Korea veel liefde ontvangen onder de naam 'K-schoonheid' van veel mensen over de hele wereld met de Koreaanse trend die zich wereldwijd verspreidt.

-Advertentie- Overslaan

De reden voor zo'n liefde voor 'K-beauty' is dat mensen hun imago 180 graden kunnen veranderen door make-up in Koreaanse stijl te laten doen.

Dus hier zijn enkele van de internationale beroemdheden die hun afbeeldingen volledig hebben veranderd toen ze de Koreaanse make-up kregen.

Lana Condor kreeg veel populariteit in Korea na de hoofdrol in de originele Netflix-film ' Aan alle jongens van wie ik eerder hield .' Met zijn immense populariteit ging de film verder met het filmen van de sequels ' Aan alle jongens 2: P.S. Ik hou nog steeds van jou ' en ' Aan alle jongens: altijd en voor altijd .' De derde film van de trilogie werd gefilmd in Korea en de vrouwelijke hoofdrolspeelster kon het land bezoeken en de lokale bevolking ontmoeten. Een van hen was de beroemde visagist Risabae. Tijdens hun ontmoeting introduceerde Risabae de internationale actrice met Koreaanse make-up en gaf haar een make-over.

De internationale deelnemers aan Mnet's 'Produce 48' kregen ook K-beauty make-up om hun imago te veranderen. Het Japanse idoollid Murase Sae pronkte ook met een meer natuurlijke schoonheid door de Koreaanse make-upstijl.

Ook, Angelina Danilova , het meest erkende Russische model in Korea, ontving de K-beauty-make-up die haar prachtige popachtige eigenschappen natuurlijk benadrukte.

Daarnaast Oekraïens-Russisch model en YouTuber Dasha Taran en Diana Hamdi , die de Miss Egypt Universe 2019 won, toonde ook hun uitzonderlijke schoonheid door middel van Koreaanse make-up.

Rond het web