Nieuws

Warner Bros. trekt zich terug uit de Koreaanse filmbusiness en brengt een onzekere toekomst voor de film 'Witch 2'

Onlangs werd gemeld dat Warner Bros. zal zich terugtrekken uit de Koreaanse filmproductie, waardoor de toekomst voor de film onzeker is' Heks 2 '.

Een van Hollywood's grootste filmbedrijven, Warner Bros., verklaarde dat ze zich zullen terugtrekken uit de Koreaanse filmproductie- en investeringsdistributieactiviteiten.

Op 23 september KST, een ambtenaar van Warner Bros. Korea verklaarde, ' Het bedrijf besloot te stoppen met nieuwe investeringen in Koreaanse films. Ze zullen echter Warner Bros. Korea behouden.' De functionaris verklaarde dat het moeilijk is om een ​​uitspraak te doen over de productie van de film 'Witch 2' en verklaarde: ' Het is moeilijk te zeggen of de film zal worden geproduceerd of niet. Het is echter zo dat Warner Bros. er in de toekomst niet meer bij betrokken zal zijn.'

Er werd gemeld dat ze ook de premièreschema's bespreken van een paar aankomende films die niet in het jaar zijn uitgebracht. Films zoals ' De dag dat ik stierf ', geregisseerd door regisseur Park Ji Wan en met in de hoofdrol Kim Hye Soo , zal later dit jaar in november worden uitgebracht. Ook de film ' Buitenstaander ', geregisseerd door Lee Hwan Kyeong , zal ook later dit jaar worden uitgebracht.

Warner Bros. maakte een succesvolle intrede in de Koreaanse filmproductie als hun eerste investeringsproject met de film ' Het tijdperk van schaduwen ' trok in 2016 meer dan 7,5 miljoen kijkers. Maar de films ' Een enkele rijder ' en ' V.I.P . ' werd het jaar daarop in 2017 geen hit in de box office.

anno 2018, ' De heks: deel 1. De subversie ' leek succes te brengen met meer dan 3,18 miljoen kijkers. Maar de film ' Illang: De Wolfbrigade ' leverde slechts zo'n 890.000 kijkers op.

Alle werken die Warner Bros. in het jaar 2019 heeft geïnvesteerd, lieten allemaal slechte prestaties en inkomsten zien. Films zoals ' Narren: de spelwisselaars ', ' De slag bij Jangsari ', en ' weg meisje ' waren niet in staat om goed te presteren aan de kassa.

Nu Warner Bros. zich terugtrekt uit de Koreaanse filmproductie, zijn veel internetgebruikers teleurgesteld dat het langverwachte vervolg van 'The Witch: Part 1. The Subversion' voor onbepaalde tijd zal worden uitgesteld.