Nieuws

Wat Koreaanse internetters zeggen over de speculatie dat Kim Seon Ho 'Actor K' zou kunnen zijn

Er is weer een opschudding ontstaan ​​in de entertainmentindustrie.

Een anonieme netizen verklaarde dat een populaire acteur genaamd ' Acteur K' dwong haar tot abortus en maakte misbruik van haar onder het voorwendsel van het huwelijk.

Deze controverse is toegenomen omdat er speculaties zijn geweest dat deze acteur isKim Seon Ho. Dit komt omdat de anonieme netizen een paar details heeft opgenomen over deze acteur die beweerde dat hij haar een abortus had laten doen.

De netizen beweerde dat ze is 'De dualiteit en het echte schaamteloze zelf van acteur K blootleggen, die onlangs tot sterrendom is verheven.' Ze voegde er ook aan toe dat de acteur onder vuur kwam te liggen omdat hij schreeuwde in een tv-show en ' Dat is een van zijn echte kanten. In tegenstelling tot zijn publieke imago is hij in het echte leven wreed en koud. Hij deed ook vaak slechte uitspraken over zijn collega's, inclusief zijn senioren, collega's, directeur en iedereen om hem heen.'

Met meerdere Koreaanse nieuwsuitzendingen die toeschrijven aan groeiende publieke verdenkingen tegen Kim Seon Ho, haalde Domino's Pizza ook de advertentie van de acteur voor hun merk . Daarom vragen velen zich verder af of de speculaties waar zijn of niet. Veel fans van Kim Seon Ho hebben samenwerken om te dreigen juridische stappen te ondernemen tegen de kwaadaardige beschuldigingen tegen hem.

Netizens kwamen ook samen in een online community om hun mening over deze kwestie te bespreken en te delen. netizens commentaar gegeven , ' Wat doet zijn bureau? Doe alsjeblieft je werk,' 'Ik hoop dat de officiële verklaring wordt vrijgegeven', 'Zou de verklaring voor de 20e worden geüpload?... Ik krijg zin om te huilen', 'Dit slaat nergens op', 'Ik denk dat de timing om maatregelen te nemen is verstreken, als dit echt is, dan is er niemand op aarde die te vertrouwen is', 'Dit is zo schokkend. Hij was de enige acteur die ik tegenwoordig leuk vond,' 'Alsjeblieft', 'OMG, dit kan niet waar zijn' en 'Ik vraag me af of het bureau iets in petto heeft.'