Buzz-Functies

Wat te verwachten bij het daten van een Koreaanse man

Ophef

Het is enigszins zeldzaam om een ​​Koreaanse man met iemand buiten hun ras te zien daten. Sommigen geloven dat het komt omdat Koreaanse jongens tegen interraciale dating zijn of dat ze zich alleen aangetrokken voelen tot andere Koreanen. Dit is echter slechts een misvatting - de waarheid is dat Koreaanse mannen voor het grootste deel verlegen zijn! Ze zijn moeilijker te benaderen vanwege hun timide karakter, en zelfs als ze in je geïnteresseerd zijn, kunnen ze aarzelen om tekenen van interesse te tonen.


Dus wat kan je doen? Als je ooit een Koreaanse jongen opmerkt waarin je geïnteresseerd bent, wees dan niet bang om de eerste stap te zetten! En als alles goed gaat en je een van de weinige gelukkigen bent tot nu toe met een Koreaan, zul je zien dat er zoveel meer is dan hun timide buitenste schil. Nu, voordat je eropuit gaat om een ​​Koreaanse man te pakken te krijgen, zijn hier enkele dingen die je moet weten.


1. Ze vinden het heerlijk om de oppa te zijn


Eén ding hebben alle Koreaanse mannen gemeen: ze houden ervan om de oppa . Ze noemen zichzelf zelfs oppa in de derde persoon en zeggen dingen als 'oppa zal voor je zorgen' of 'oppa houdt van je'. Koreaanse jongens houden ervan om voorop te lopen en ze zullen je nog meer waarderen als je ze deze rol op je laat nemen.


2. Ze matchen graag


Van bijpassende T-shirts tot bijpassende telefoonhoesjes, je Koreaanse vriend zal je hoogstwaarschijnlijk een soort van bijpassende accessoire aanbieden en zal verwachten dat je ze gebruikt. Koreaanse jongens zijn niet bang om te laten zien dat ze een speciaal iemand in hun leven hebben. Sterker nog, ze houden ervan om ermee te pronken!


3. Ze vieren veel meer feestdagen


Het is gebruikelijk voor Koreanen om hun 1-maand, 100ste dag, 200ste dag, 300ste dag en 1-jarig jubileum te vieren. Er zijn ook speciale feestdagen in Korea, speciaal voor koppels op de 14e van elke maand. Sommige van deze feestdagen zijn Valentijnsdag, Witte Dag, Rozendag, Kusdag en Fotodag - om er maar een paar te noemen. Doe wat onderzoek en houd deze feestdagen in gedachten. Hij zal het misschien waarderen dat je bereid bent deze speciale dagen met hem te vieren!


4. Ze zijn geweldig in communiceren


Koreaanse jongens kunnen goed contact houden. Misschien te geweldig. Koreaanse jongens bellen en sms'en je de hele dag door, elke dag. Het is normaal dat ze dit doen en ze zullen van jou hetzelfde verwachten. Als je niet gewend bent aan dit soort communicatie, kan het in het begin een beetje overweldigend zijn.


5. Ze worden jaloers


Een van de moeilijkste dingen om aan te wennen tijdens het daten met een Koreaanse man is hun lage tolerantie voor relaties met andere geslachten. De meeste Koreaanse jongens geloven graag dat mannen en vrouwen 'niet zomaar vrienden kunnen zijn'. Hoewel dit niet betekent dat je geen andere mannelijke vrienden kunt hebben, moet je hem misschien hier en daar 'verzekeren' dat hij de enige voor jou is.


6. Ze zorgen voor zichzelf


Een van de beste dingen van Koreaanse mannen is dat ze zich heel goed kleden. Van mooie kleding tot perfect haar, ze vinden het heerlijk om voor zichzelf te zorgen om er goed uit te zien voor jou. Je moet ook moeite doen om er ook voor hen goed uit te zien!


7. Ze vinden het heerlijk om je te voeren


Eten is een zeer belangrijk onderdeel van de Koreaanse cultuur. In Korea wordt eten aangeboden als het belangrijkste evenement voor elk soort feest, zoals het halen van een examen, het goed doen op school of het krijgen van een nieuwe baan. Het delen van voedsel wordt beschouwd als een van de ultieme tekenen van genegenheid die tot uiting komt in de traditionele Koreaanse stijl van dineren. Banchan, of bijgerechten, wordt aangeboden in bijna elke Koreaanse keuken en wordt door iedereen aan tafel gedeeld. Een van de meest voorkomende vragen die een Koreaanse man je zal stellen, is: 'Heb je al gegeten?' Je moet dit zien als een teken van genegenheid. Niets maakt hem blijer dan een heerlijke maaltijd met jou te kunnen delen. Dus oefen je eetstokjes en leer je kimchi. Hij zal het waarderen!
Ben je eerder met een Koreaanse jongen uitgegaan? Als je dat niet hebt gedaan, waarom niet? Deel uw gedachten en ideeën met ons in de opmerkingen hieronder!