Blogs

Wat zeggen de microfoons van de BTS over hen?

Wat zeggen de microfoons van BTS over hen?


Ga in op de 7 persoonlijkheden om je antwoorden te krijgen

We weten allemaal dat BTS op maat gemaakte microfoons heeft, en ze hadden allemaal input over wat ze wilden voor de microfoons. Welnu, een klein youtube-account met de naam ' Korea Crush ' heeft een psychologische video gemaakt om de kleuren van hun microfoons uit te leggen, wat hun persoonlijkheden zal verklaren.

(BTS-microfoons: quora.com)

Laten we beginnen met de oudste Kim Seokjin.

De microfoon van Jin past bij zijn door A.R.M.Y gegeven bijnaam 'roze prins', vind je niet? Mensen die van roze houden, zijn aardiger en attenter voor anderen. Ze zijn goed in het opvrolijken van anderen en hebben een sterk moederinstinct. Zoals we allemaal weten zorgt Jin goed voor de anderen. Hij zorgt zo goed voor ze dat de andere leden hem de moeder van de groep noemen. Dit kan mede te maken hebben met het feit dat hij de oudste van de groep is!

De volgende is Min Yoongi!

Suga's microfoon is zwart. Is het niet ironisch? 'Korea Crush' zegt dat mensen die van zwart houden sterke gedachten hebben en dat zij de belangrijkste helden van hun leven zijn! Ze hebben een duidelijke mening over dingen en zijn altijd zelfverzekerd. We weten allemaal dat Suga goed thuis is in zijn meningen, en hij staat achter hen. Dus we weten dat dit echt waar kan zijn. ' Korea Crush ' verklaarde ook dat mensen die van zwart houden ook onder constante stress kunnen staan. hopelijk rust Yoongi wanneer dat nodig is!

Ik ben jouw hoop, jij bent mijn hoop, ik ben J-hoop!

Onze geliefde Hobi-microfoon is hemelsblauw met strass-steentjes. 'Korea Crush' zegt dat mensen die hemelsblauw kiezen een optimistisch aspect hebben en hun gevoelens vrijuit kunnen uiten. Ze zijn het artistieke type, geestig en vol ideeën, ze maken ook mensen om hen heen gelukkig vanwege hun extraverte persoonlijkheid. Dit lijkt veel te veel op onze J-hope!

Onze leider, onze president, Kim Namjoon

Voor mensen met de kleur blauw, zegt 'Korea Crush', zijn hun emoties over het algemeen erg stabiel. Ze zijn meer rationeel dan emotioneel. Ze zijn ook gebonden aan regels. Het zien van deze RM lijkt de groep heel goed te leiden, en hij stelde regels op als hij gaat!

PARK JIMIN!


Mensen die de voorkeur geven aan goud hebben grote dromen en hoge doelen. Ze hebben de neiging om harder te werken dan anderen omdat ze sterke verlangens hebben om te krijgen wat ze willen. Volgens 'Korea Crush'. Dit klinkt als onze Jimin! Weet je nog dat hij tot laat oefende om elke dans die ze hadden te perfectioneren? Hopelijk overwerkt hij zichzelf niet.


Kim Taehyung! Onze Gucci-koning!

'Korea Crush' verklaarde dat mensen die van groen houden, geboren zijn om pacifistisch te zijn, en vermijden om met andere mensen te vechten. 'Korea Crush' gaat verder en leest voor uit een of ander artikel en hij citeert: 'Deze mensen hebben goede sociale vaardigheden en mengen zich met veel andere mensen. Maar aanvankelijk houden ze van het rustige plattelandsleven en de rust' '. dit lijkt een poging te zijn vanwege het feit dat taehyung zei dat hij van het platteland houdt en dat zijn grootouders een boerderij hadden.

Onze jongste, die nu volwassen is... Jeon Jungkook

'Korea Crush' stelt dat mensen die van de kleur paars houden, grote artistieke gevoelens hebben met een scherpe persoonlijkheid. Ook worden paarse mensen gemakkelijk gekwetst, maar ze zullen hun gevoelens niet onthullen. Jungkook heeft inderdaad een passie voor kunst en muziek. we weten ook dat hij zijn gevoelens niet echt deelt. hij voelde alsof hij een last voor anderen zou zijn. hij deelde dit op 'Brand het podium'. We hopen alleen dat hij anderen van tijd tot tijd laat weten hoe hij zich voelt.

Bekijk de video van 'Korea Crush'