Blogs

Wat hebben de leden van IZ*ONE gedaan na de ontbinding van de groep?

Wat hebben de leden van? VAN * EEN geweest na de ontbinding van de groep?

IZ*ONE is gemaakt via de Mnet overlevingsshowProduceren48in 2018. Hun contract duurde 2,5 jaar en liep af in april 2021. Wat hebben de leden sindsdien gedaan?

1.MIYAWAKI SAKURA


Direct na de ontbinding van IZ*ONE ging Sakura terug naar haar thuisland Japan. Ongeveer twee weken later kondigde ze haar afstuderen aan van HKT48 , een groep waar ze zich in 2011 bij had aangesloten. Al snel verspreidden de geruchten over haar ondertekening bijHYBEmet betrekking tot de nieuwe meidengroep van HYBE. In augustus 2021 keerde Sakura terug naar Korea. Sakura's vertegenwoordiger in Japan bevestigde dat ze tekende bij HYBE en dat ze naar verwachting later dit jaar debuteert.

twee.YABUKI NAKO

Nako keerde ook terug naar haar thuisland Japan en haar oorspronkelijke groep, HKT48, waar ze nog steeds reclame voor maakt.

3.HONDA HITOMI

Honda Hitomi keerde terug naar Japan en haar groep AKB48Ploeg 8 . Vanwege haar hernieuwde populariteit mocht ze voor het eerst deelnemen aan een AKB48-hoofdsingel.

Vier.AHN YUJIN

Ahn Yujin keerde terug naar haar bedrijf Starship-entertainment . Ze zette haar baan als MC voort op Inkigayo terwijl ze zich ook voorbereiden op de nieuwe meidengroep van Starship.

5.JANG WONGYOUNG

Terwijl Wonyoung verschillende fotoshoots CF's had. Ze bereidt zich ook voor op haar debuut in de nieuwe meidengroep van Starship Entertainment

6.KIM CHAEWON

Kort daarna keerde Chaewon terug naar Woollim-entertainment , meldden de media dat ze overstapt naar HYBE om samen met voormalig groepsgenoot Miyawaki Sakura te debuteren in hun nieuwe meidengroep.

7.KWON EUNBI

De leider van IZ*ONE zat niet stil na de ontbinding van de groep. Ze maakte haar solodebuut onder Woollim Entertainment met de release van haar 1e mini-album ''OPEN''

8.LEE CHAEYEON

Chaeyeon sloot zich aan bij cast van dansshow Mnet''Straatvrouwenvechter''. Er wordt ook verwacht dat ze uiteindelijk zal debuteren metWM Entertainmentde nieuwe meidengroep.

9.CHOI YENA

Terwijl velen verwachtten dat Yena mee zou doen Everglow . Onder Yuehua-entertainment, ze verscheen op verschillende variétéshows terwijl ze zich voorbereidde op een solodebuut dat later in 2021 zal plaatsvinden.

10.JO YURI


Jo Yuri keerde terug naarWake One Entertainmenten wacht langzaam op solo-activiteiten.


elf.KIM MINJU

Kim Minju is momenteel under Urban Works Media en werkt als MC aan Show! Muziek Kern . Ze is ook het geruchten derde IZ*ONE-lid dat mogelijk lid wordt van de nieuwe meidengroep van HYBE.

12.KANG HYEWON

Kang Hyewon is terug bij8D-entertainmenten bracht een fotoboek uit.