Nieuws

'All Of Us Are Dead'-actrice Cho Yi Hyun cast in de film 'Similar' naast Yeo Jin Goo, Kim Hye Yoon en Na In Woo

www.wikitree.co.kr

Op 12 april, Nieuws1 gemeld dat ' We zijn allemaal dood 'actrice' Cho Yi Hyun werd gecast voor de film 'Similar' als een van de hoofdrollen.

Volgens de rapporten zal Cho Yi Hyun naast hem optredenYeo Jin Goo,Kim Hye Yoon, enNa In Woo.


De film is een nieuwe film geregisseerd door Seo Eun Young, die in 2015 de Daemyung Culture Wave Award won op het 20e Busan International Film Festival en zich voorbereidt op de opnames in de eerste helft van dit jaar.


Toen het nieuws over de comeback van Cho Yi Hyun op het scherm werd aangekondigd, waren fans en internetters in extase en reageerden enthousiast.

Netizens heeft gereageerd op de online community Theqoo , ' Oh leuk, ze begint een nieuw project,' 'Ik vraag me af waar het verhaal over gaat gaan', 'Ik vraag me af of de film een ​​remake is van 'Ditto',' 'Ik ben zo opgewonden om haar film te zien,' 'Ze staat nu echt op de topsterrenlijst' en ' De cast line-up is zo gek.'

Ondertussen heeft Cho Yi Hyun gestaag naam gemaakt toen ze verscheen in verschillende projecten zoals ' Ziekenhuis afspeellijst ,'' School 2021 ,' en ' bad vader 'na debuut met het drama' Wraak Opmerking .' Dan , ze werd beroemd na het succes van het Netflix-origineel 'All of Us Are Dead'.