Nieuws

Webtoons waarvan is bevestigd dat ze in de nabije toekomst in drama's of films zullen worden geproduceerd

www.wikitree.co.kr

Er zijn een toenemend aantal K-drama's en films die zijn gebaseerd op webtoons, aangezien er meer webtoons zijn die veel liefde krijgen met frisse nieuwe verhaallijnen.

Bovendien kunnen de drama's en films die op basis van deze webtoons zijn gemaakt, de originele webtoon-fans als kijkers brengen. Daarom zijn er steeds meer drama's die zijn gebaseerd op deze populaire webtoons die geliefd zijn bij lezers.

Dus hier zijn enkele van de webtoons waarvan is bevestigd dat ze in de nabije toekomst in drama's of films zullen worden geproduceerd.

1. ' De hertrouwde keizerin '

'The Remarried Empress' vertelt het verhaal van Navier Ellie Trovi, de perfecte keizerin van het oostelijke rijk. Ze is in alle opzichten perfect -- intelligent, moedig en sociaal bedreven. Ze was aardig voor haar onderdanen en toegewijd aan haar man. Navier was volkomen tevreden om de rest van haar dagen te leven als de wijze keizerin van het oostelijke rijk. Het verhaal neemt echter een wending wanneer haar man een minnares mee naar huis neemt en een scheiding eist. Met deze schokkende wending besluit Navier te scheiden en te hertrouwen met een andere keizer.

twee. ' Zesde Zintuig Kus '

Het verhaal volgt de hoofdpersoon, Hong Ye Sool, die het vermogen heeft om de toekomst te zien van de persoon die ze kust. Het verhaal begint zich te ontvouwen wanneer ze per ongeluk haar boze baas, Cha Min Hoo, kust en ze zichzelf in bed met hem ziet wakker worden. Hong Ye Sool doet haar best om te voorkomen dat het angstaanjagende visioen van haar toekomst met haar baas niet uitkomt.

twee. ' yeon nom '

Een liefdesverhaal tussen twee mensen die elkaar op de middelbare school hadden ontmoet. De hoofdpersoon wordt herenigd met het meisje dat hij drie jaar geleden leuk vond, en het verhaal gaat verder tussen de twee.

4. ' EEN Echte man '

'A Real Man' is een regressie-actiewebtoon over Han Yu Yeon, die begon als een salarisadministrateur en opklom naar de toppositie in het bedrijf, maar alles verloor, teruggaat naar het verleden en zijn leven opnieuw vormgeeft.

5. ' Gorae Byul; De Gyeongseong-meermin '

'Gorae Byul; The Gyeongseong Mermaid' is een romantische webtoon die een verhaal vertelt tegen de achtergrond van 1926 wanneer een 17-jarig meisje genaamd Soo Ah, een bediende in een pro-Japans gezin in Gunsan, een gewonde onafhankelijkheidsactivist genaamd Ui Hyeon ontdekt.

6. ' Jachthond '

'Hunting Dog' is een actiewebtoon die het verhaal vertelt van drie jonge mensen die in de schulden zijn geraakt en met elkaar verstrikt raken terwijl ze proberen uit de schulden te komen. De castleden zijn al bevestigd voor dit webtoon-drama met Woo Do Hwan, Lee Sang Yi, Kim Se Ron, Park Sung Woong en meer.

7. ' Geschiedenis van nerds '

Het is een webtoon die in 2017 als musical werd opgevoerd en een verhaal vertelt over het saaie verleden van mannen die net de twintig zijn ingegaan en hun onvolwassen karakter nog niet hebben afgeworpen.