Nieuws

Welk beroemdheidspaar is de meest epische onthulling van Dispatch op 1 januari en wie wordt dit jaar het beroemdheidspaar?

Elk jaar op 1 januari, Verzenden onthult beroemde koppels die zijn betrapt op daten door de nieuwsmedia. Dispatch biedt meestal foto's van het paar samen met solide bewijs dat ze aan het daten zijn. Tot nu toe heeft Dispatch een handvol beroemde koppels onthuld die niet lang daarna hun relatie hadden bevestigd.

Dit jaar zijn er weer veel fans en netizens voor de grote aankondiging van Dispatch over het nieuwe beroemdheidspaar dat door de nieuwsmedia is betrapt op daten.

Een netizen begon een online gemeenschap discussie over welk beroemdheidspaar de meest epische onthulling was die door Dispatch werd gedaan en vroeg ook andere netizens welk beroemdheidspaar ze speculeren dat de media-outlet dit jaar zal onthullen.

Vanaf 2010 zijn hier de beroemdheidsparen die door Dispatch zijn onthuld:

2010 - ActeurYoo Hae Jinen actriceKim Hye Soo

2013 -RegenenenKim Tae Hee

2014 -YoonAenLee Seung Gi

2015 -Lee Jung Jaeen Lim Se Ryung


2016 -Junsuenje weet wel

2018 -G-DraakenLee Joo Yeon

2019 -JennieenWanneer

2020 -HeechulenMomo

2021 -Hyun BinenZoon Ye Jin

De netizen die de post heeft gemaakt, vroeg ook andere netizens om te raden welk beroemdheidspaar dit jaar onthuld zal worden. Deze netizen vroeg: ' Wie wordt het celebrity-paar dat in 2022 wordt onthuld? Ik denk dat het Haechan en Ryujin zouden zijn, maar zouden ze niet de moeite waard zijn om door Dispatch te onthullen?'


andere internetgebruikers commentaar gegeven , ' Ik denk niet dat Haechan en Ryujin op Dispatch-niveau zijn. Ook weet iedereen dat ze aan het daten zijn, dus het is niet leuk, dus laten we ze met rust laten zodat ze goed kunnen daten.' 'Mensen weten wie ITZY's Ryujin is, maar mensen kennen Haechan misschien niet,' 'Ik denk dat Dispatch Lee Min Ho en Yeonwoo weer,' 'Misschien IU', 'IU en Suga', 'ik denk niet dat het een idoolpaar zou zijn, aangezien dreuzels ze niet zo goed kennen. Ik denk dat het acteurs worden' en ' Song Kang en Han So Hwee, lol.'