Geroddel

Welk titelnummer van de momenteel promotende jongensgroep past het beste bij de 'Shoot Dance'?

BSS, winnaar, MONSTA X, Pentagon

Als je vorige week naar muziekshows hebt gekeken, heb je misschien verschillende jongensgroepen herkend die dezelfde dansbeweging deden en dacht: 'Heb ik dit niet al gezien?'Het antwoord is nee! Wat er eigenlijk gebeurt, is dat de ' Schiet Dans ' rage die begon met BlocBoy JB & Mannetjeseend 's ' Er levend uitzien ' heeft zelfs de wereld van K-Pop besmet, en nu doen alle mannelijke idolen het!
De dans is via mond-tot-mondreclame (en verschillende 'Shoot Dance Challenge'-video's op YouTube) naar K-netizens gegaan, die vier verschillende mannelijke idoolteams van de muziekshows van vorige week de 'Shoot Dance' in het midden van hun titelsong zagen doen choreografie.


Zeventien BSSin ' Doe het gewoon ':
MONSTA Xin ' Jaloezie ':
Pentagonin ' Schijnen ':

WINNAARin ' ELKE DAG ':
En dan was er nog deze kleine YG-familie samenwerking...' Elke dag schreven ze een liefdesscenario op de Bloemenweg ':

[????????] #???????????????? #BIGBANG #WINNAAR #iKON #????? #???????????? #????????BI #???YGFAMILY #YG

Een bericht gedeeld door winnaar & winnaarstad (@winnercity) op 6 april 2018 om 3:47 uur PDTDus welk titelnummer van de momenteel promotende jongensgroep past het beste bij de beruchte 'Shoot Dance'? Netizens meningen inbegrepen, 'Het gaat goed met het lied van het Pentagon' , 'Pentagon! Eerst was ik er niet aan gewend, maar nu is het schattig!' , 'BSS is een schattige kleine bounce, MONSTA X ziet eruit alsof ze op je af komen met 200 km/u, en Pentagon is zo thumpity thumpity keke' , 'MONSTA X-versie is zo ruig keke' , 'De stemming van BSS is de beste!' , 'EVERYDAY plakt als lijm' , 'Ik hou van de Pentagon-versie, zo verfrissend' , 'EVERR DAG DAG EVERR EVERR DAY~ WITME WITME~' , en meer!


Welk nummer past volgens jou het beste bij de 'Shoot Dance'?


Bekijk ook de originele MV hieronder!