Nieuws

Wanna One's 'mooie deel. 3' wordt mogelijk niet vrijgegeven

n.nieuws.naver.com

Wil je er eenDe nieuwe release van het nummer verkeert in een crisis omdat er een probleem is met het contract voor elk lid.

Ongeveer twee weken geleden, CJ ENM bevestigddat de projectboy-groep een nieuw nummer zou uitbrengen met alle leden die aan dit speciale project deelnemen. Er waren echter wat problemen met het uitbrengen van het nieuwe nummer van de groep. Hoewel er nog maar één week te gaan is tot de aangekondigde releasedatum voor het nummer, is gebleken dat het contract voor elk lid nog niet is voltooid.


Volgens functionarissen van de muziekindustrie op 20 januari hebben het bureau van CJ ENM en enkele leden geen contract kunnen ondertekenen voor de release van de nieuwe soundtrack. 'Mooi stuk. 3' is een nieuw nummer dat over 3 jaar door Wanna One moet worden uitgebracht. Het is een nieuw nummer dat een vervolg is op de tracks ' Mooi ,' en ' Mooi deel 2 ,' dat zijn de nummers die de groep heeft uitgebracht tijdens hun promotie.

Wanna One onthulde voor het eerst 'Beautiful Part 3' op het speciale podium van ' 2021 MAMA ' gehouden tijdens de muziekprijsuitreiking van CJ ENM in december.


Het nieuwe nummer werd opgenomen voor het optreden, maar de geluidsbron werd niet vrijgegeven na de prijsuitreiking. Onder hen heeft CJ ENM onlangs de aandacht van fans getrokken door officieel aan te kondigen dat 'Beautiful Part 3' op de 27e van deze maand zal verschijnen. 27 januari is de datum waarop Wanna One officieel zijn activiteiten beëindigde, en het heeft een diepe betekenis voor zijn fans.

Het plan om de muziek uit te brengen zal echter in duigen vallen als niet alle leden het contract ondertekenen. CJ ENM kondigde aan een soundtrack uit te brengen, maar de overhaaste aankondiging zorgt voor vertraging. Als het contract niet op tijd kan worden afgerond, bestaat de mogelijkheid dat de releasedatum van 'Beautiful Part 3' wordt uitgesteld of helemaal niet wordt vrijgegeven.

In dit verband verklaarde CJ ENM: We hebben een mondeling akkoord bereikt over het uitbrengen van de muziek, maar het administratieve proces blijft . Bovendien zeiden ze: ' Om het juiste proces vast te stellen, inspecteren we momenteel op basis van onze compliance-normen en zullen we indien nodig actieve aanvullende maatregelen nemen .'