Site-Evenementen

[GIVEAWAY] Win tickets voor 'MADE VIP TOUR' in Hawaii en zie Big Bang!

Oerknal

Dat klopt, deOerknalleden maken hun explosieve opmars in de Verenigde Staten - en als je in de buurt van Hawaï woont, of als je plannen hebt om naar Hawaï te gaan, heb je geluk!


allkpop is hand in hand met Live Nation om weg te geven, 2 paar kaartjes voor de Big Bang MADE 'VIP' TOUR in Honolulu op zaterdag 22 oktober 2016 . Dat is een geweldige kans - je zult je favoriete idolen van dichtbij en persoonlijk live je favoriete nummers zien spelen, en je weet dat ze hun podia altijd leuk maken.
Hoe naar binnen te gaan

- Laat hieronder een reactie achter, inclusief de gebruikersnaam (s) van uw sociale media-account. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, etc. (GEEN SPAMMING, bij spammen word je gediskwalificeerd).


- op sociale media met de hashtag #allkpopBigBanggiveaway en voeg de volgende posterafbeelding toe aan je bericht(en):Dat is het. Veel geluk.

We maken de winnaars bekend op 12 oktober 2016 en nemen contact met je op via het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je annemieturtelboom / 6Theory-account te registreren.

jes_vipxxx
Aloha678