Blogs

Wist je dat Jin een model was van een groot K-beauty-merk voordat hij debuteerde in BTS?

De eerste foto's van BTS de ambassadeurs zijn van Louis Vuitton werden vrijgelaten, en Jin werd de mooie eindfee die zelfs moet het model zijn met een tijdschema voor #LVMenFW21.

Maar wat veel mensen niet weten, is dat Jin een model was voordat hij debuteerde in BTS! Het is geen geheim dat zijn uitstekende visuals hem veel aandacht opleverden sinds hij een tiener was. Sommige mensen waren op straat met Jin op de foto; hij werd twee keer op straat gecast door SM Entertainment en één keer door BH Ent, waar hij voor koos om mee te doen.


Etude House is een groot Koreaans en wereldwijd beautymerk. In 2013 (een paar maanden voordat BTS debuteerde), Jin mocht het model zijn voor hun BB cream 'Good Guy'. Hij zag er zo lief uit op de foto's!

Fans vonden de foto's van Jin modelleren nog eerder! Geen wonder dat hij zo populair was vanwege zijn uiterlijk.

Bovendien, Jin studeerde ook om acteur te worden, en tegenwoordig zie je dat ook terug in zijn modellenwerk. Hij heeft het vermogen om gemakkelijk overdragen verscheidene emoties, verander de sfeer met alleen zijn ogen, en breed veelzijdigheid . Hij ziet er natuurlijk uit in een willekeurig teken: ' kerk kerel ,'' schoonzoon jongen, ' of ' een hete heer ,'' mysterieuze schurk .' Natuurlijk, Jin gebruikt dit vermogen afhankelijk van de situatie en het imago van het merk of de sfeer die centraal moet staan .

Dispatch onthulde dat de foto's van Jin niet eens bewerkt hoeven te worden!

'Jin is een gezichtsgenie. Fotocorrectie is een vreemd woord voor hem. Geen bewerkingstools nodig.'
-Verzend picturale editor


een account van fashion modellen nieuws prees zelfs Jin's modellenwerk voor 'FILA':

Wat voor een model belangrijk is, is een uitstraling die de aandacht van mensen trekt. Ook in deze kwestie Jin is absoluut de jackpot! Jin staat bekend als de man met het perfecte lichaam : lange, brede schouders, lange nek, slanke taille, brede heupen en lange benen. Dit alles zorgt er natuurlijk voor dat Jin zonder enige moeite opvalt . Hij is in staat om er geweldig uit te zien, zelfs in de meest belachelijke kleding!

Laten we eens kijken naar Jin als het perfecte model met zijn unieke elegantie:

Hij heeft ook een groot gevoel voor mode; hier is de blik Jin zichzelf gestyled! Deze ene foto maakte hem trend #10 Wereldwijd binnen 10 minuten na de release. Een geboren model!