Nieuws

Wulps Koreaans model met een gewicht van meer dan 70 kg (154 lbs) gekozen om te worden vermeld in het tijdschrift Maxim

AKPOPHEF www.wikitree.co.kr

Jeon Ji Eun debuteerde in het septembernummer van Maxim tijdschrift.

Jeon Ji Eun ontving de populariteitsprijs tijdens de eerste Maxim Natural Size Model Competition en werd een hot topic met 800.000 views zodra haar video in juni werd onthuld. Met een lengte van 170 cm en een gewicht van 71 kg trok ze de aandacht van het publiek met haar ronde en wulpse figuur.

Jeon Ji Eun zal te zien zijn in de sectie 'Reader's Car', inhoud die is gemaakt door de lezer van Maxim samen met de modellen van Miss Maxim. Dit is het langstlopende segment in het tijdschrift Maxim en is een populaire serie die in de loop van de zeven jaar veel Miss Maxims heeft behandeld.


In het segment van deze maand verscheen Jeon Ji Eun in een rood badpak uit één stuk bij een wasstraat en pronkte met haar prachtige figuur samen met een Benz AMG GT S, de auto die toebehoort aan een van de lezers. Jeon Ji Eun verklaarde: 'Ik was nerveus omdat dit mijn eerste fotoshoot was, maar het was leuk.'

Maxim's 'Reader's Car' ontvangt aanvragen van autobezitters. Als de lezer is geselecteerd, kunnen ze hun voertuig introduceren in het Maxim-magazine en herdenkingsfoto's maken met het Maxim-model, samen met een gratis abonnement van een jaar.