Nieuws

Wysiwyg Studio en Com2us Studios nemen Artist Company niet over

www.wikitree.co.kr

Er is gemeld dat de artiesten bedrijf , opgericht door acteursJung Woo SungenLee Jung Jae, zal niet worden verworven door Com2uS-groep .


Voorheen had Com2uS Group:besloten om Artist Holdings over te nemenmaar trok onlangs het besluit in.

Com2uS dochteronderneming Wysiwyg Studio maakte op 30 mei bekend dat Com2uS en Wysiwyg Studio overeenstemming hadden bereikt over het annuleren van de investering in het verwerven van de beheerrechten van de Artist Company. Het is zes maanden geleden sinds de ondertekening van de investeringsovereenkomst. Oorspronkelijk hadden Com2uS en Wysiwyg Studio besloten om respectievelijk 25 miljard KRW (20,2 miljoen USD) en 80 miljard KRW (64,4 miljoen USD) te investeren.

Wysiwyg Studio legde de reden voor de annulering van de overeenkomst uit als: Als resultaat van het beoordelen en bespreken van het optimale partnerschap voor het versterken van de wereldwijde capaciteiten op het gebied van inhoud en het uitbreiden van de markt, is het mogelijk om onafhankelijk concurrentievermogen op elk bedrijfsterrein te ontwikkelen in plaats van een coöperatieve structuur door middel van aandeleninvesteringen. We hebben besloten dat het op die manier efficiënt zou zijn .'

Ondertussen richtten Lee Jung Jae en Jung Woo Sung het bedrijf in 2016 mede op en produceerden ' Zee van stilte ' en ' Jacht .' Onlangs werd 'Hunt' officieel uitgenodigd voor het 75e Internationale Filmfestival van Cannes, en de twee acteurs waren te zien op de rode loper en toonden hun vriendschap en chemie.