Films

Yang Hyun Suk vertelt hoe zijn relatie met zijn vrouw Lee Eun Joo begonYG-entertainment Directeur Yang Hyun Suk opende over zijn relatie met zijn vrouw, Lee Eun Joo .

In de aflevering van 21 mei van SBS 's ' Genezingskamp ', sprak Yang Hyuk Suk over zijn debuut met Seo Taiji & Boys , de Oerknal schandalen, het verhaal achter de productie van� 2NE1 het hitnummer ' Ik ben de beste ', en zijn geheime 9-jarige relatie met zijn vrouw, Lee Eun Joo.

' Mijn vrouw Lee Eun Joo is de zus van voormalig Zes grind lid Lee Jae Jin ,' hij zei. ' Ik zag haar op tv toen ze op de middelbare school zat, en ik vond haar leuk .'

' Een paar jaar later, in 1997, ontmoette ik haar weer en rekruteerde ik haar als stagiaire. Ze promoveerde met een groep genaamd Swi.T , maar het was de enige groep van YG die niet succesvol was ,' hij legde uit.

' Ze zouden het heel goed hebben gedaan als ik meer in die groep had geïnvesteerd ,' hij zei. ' Maar ik was bang dat ze zou aanslaan, en dus besteedde ik bewust minder aandacht aan die groep ,' voegde Yang Hyun Suk eraan toe en gaf toe dat hij al drie jaar stiekem verliefd op haar was.

' Mijn hart en mijn geest waren in gevecht met elkaar ,' hij zei. ' Ik wist niet wat ik moest doen als CEO van het bedrijf, en ook als man. Normaal ben ik niet zenuwachtig, maar het was zo moeilijk om haar te vragen bij mij te zijn. Ik was bang dat ze me niet als een man zou zien .'

Hij ging verder, ' Uiteindelijk heb ik de moed verzameld om haar te bellen en haar te vertellen dat ik haar leuk vond. Geschokt reageerde ze met: 'Pardon?' We praten er nog steeds over tot op de dag van vandaag, maar ze zei dat ze dacht dat ik een grapje maakte. Ik bleef twee uur met haar aan de telefoon om haar ervan te overtuigen dat ik echt was. Daarna begonnen we heel natuurlijk te daten. Niemand wist dat we aan het daten waren. Negen jaar lang heb ik haar nooit één keer naar een coffeeshop of naar de bioscoop kunnen brengen. Dat vind ik heel erg, dus ik doe nu mijn best om goed voor haar te zijn .'

Op de vraag waarom hij nooit een officiële huwelijksceremonie heeft gehouden, gaf hij toe dat ze getrouwd waren na een geheime relatie van 9 jaar omdat Lee Eun Joo zwanger werd.

' Vroeger verkoos ik mijn werk boven mijn vrouw, maar toen ze eenmaal zwanger werd, koos ik haar ,' hij zei.

' Ik heb geen bruiloft gehouden omdat ik niet voor andere mensen wilde staan ,' hij ging verder. Hij onthulde toen een nogal interessante belofte die hij deed met Seo Taiji.

' Seo Taiji en ik beloofden dat we geen bruiloften zouden houden. Alleen al de gedachte om een ​​smoking te dragen en voor andere mensen te staan, is vreemd genoeg echt gênant ,' bekende hij verlegen.Bron en afbeelding: TVDaily via Nate, TVDaily via Nate, SportsSeoul via Nate