Drama's

Yoon Si Yoon x Bae Da Bin tonen een hartverscheurende chemie in koppelposter voor 'It's Beautiful Now'

Yoon Si Yoonen Bae Da Bin Gratis mp3-download toonde een hartverscheurende chemie in een paarposter voor KBS2 's nieuwe weekendserie, ' Het is nu mooi '.

Op 31 maart onthulde 'It's Beautiful Now' een paar posters van Yoon Si Yoon en Bae Da Bin, die dicht bij elkaar zaten terwijl ze recht in de camera keken. Papieren en een postzegel werden uitgestrooid voor het paar op tafel, terwijl de twee samen een kopje sap dronken. Terwijl de twee midden in een onbekende belangrijke zaak leken te zitten, heerste er een romantische sfeer. In het bijzonder de woorden 'Wil je met me trouwen als ik je help scheiden?' nieuwsgierigheid gewekt.

De productieploeg voor 'It's Beautiful Now' verklaarde: 'Het is een drama over een groot gezin, dus er zijn veel acteurs die optreden. Toch is hun teamwerk uitstekend. We zijn een vriendelijk team dat goed voor elkaar zorgt, geleid door de volwassenen, en vol genegenheid is. Tijdens de eerste scriptlezing waar alle cast bij elkaar kwam, voelde het alsof familieleden zich tijdens de vakantie verzamelden. Die sfeer houden we op de filmlocatie vast en we zullen jullie dit voorjaar begroeten met een warm project.'

Ondertussen gaat KBS2's nieuwe weekendserie 'It's Beautiful Now' in première op 2 april om 20.00 uur KST.