Blogs

'Yours' van Jin wordt het langst genoteerde Koreaanse nummer in de Top 10 van Billboard's Hot Trending Songs Chart'Yours' van Jin is een prachtige, recordbrekende Koreaanse OST uitgebracht op 7 november . Jin werd door het productiebedrijf geselecteerd om een ​​OST te zingen voor het 4e duurste K-drama in de geschiedenis Een verhaal en beroemde muzikaal leider Gaemi.

Sindsdien heeft Jin veel records gevestigd en werd genoemd 'de meest succesvolle artiest in zijn vakgebied' door Forbes . Drie maanden na de release heeft het nummer opnieuw een record gevestigd op de nieuwe Hot Trending Songs Chart mogelijk gemaakt door Billboard .

'Yours' werd het langst genoteerde Koreaanse nummer in de Top 10 van de genoemde hitlijst en bracht er negen weken in door.

Meer dan dat, Jin werd de eerste Koreaanse artiest met twee nummers die minstens tien weken op de Hot Trending Songs Chart stonden als zijn andere nummer, ' Super Tonijn, ' besteedde er zijn 10e week aan.

Omdat het kaartalgoritme erg nieuw is, hadden beide nummers het probleem dat ze de eerste 4-5 dagen niet op de genoemde kaart verschenen, waarbij alle vermeldingen niet werden opgenomen. Echter, maanden later zijn beide nummers, 'Yours' en 'Super Tuna', nog steeds de populairste onderwerpen op Twitter, constant in de Top 10 van meest genoemde nummers.