Blogs

YouTube-kanaal Sojang roept vragen op of Red Velvet's Wendy en MONSTA X's Minhyuk aan het daten zijn

Op 13 maart het YouTube-kanaal Sojang is weer terug met een ander onderwerp.

Op deze dag bracht het controversiële YouTube-kanaal dat zich voornamelijk bezighoudt met idolschandalen en controverses een onderwerp aan de orde dat recentelijk in verschillende Koreaanse online communities is besproken.

De video die werd gepost was getiteld ' Alleen de fans wisten van dit relatiesignaal' en bracht de geruchten naar voren datRood fluweel'sWendyenMONSTA X'sMinhyukwe zijn aan het daten.

Het YouTube-kanaal leverde geen solide bewijs, maar bracht alleen de speculaties naar voren dat de twee idolen aan het daten zijn of gevoelens voor elkaar hebben. Volgens de video leek Minhyuk van MONSTA X zijn gevoelens voor Wendy te uiten toen de groep op Wendy's radioshow verscheen. Tijdens de show zei Minhyuk dingen als: ' Meestal kijk ik in bed op mijn telefoon, maar nu luister ik naar Wendy's radioprogramma.'


Het YouTube-kanaal bleef beweren dat Minhyuk tijdens de show met Wendy bleef 'flirten' en beweerde dat Minhyuk zelfs naast Wendy ging staan ​​toen hij foto's nam aan het einde van de radioshow, waarbij hij zijn gevoelens voor haar bleef uiten.

Sojang bleef zeggen dat fans begonnen te speculeren dat Minhyuk verliefd was geworden op Wendy en zijn gevoelens voor haar toonde. Bovendien legde het YouTube-kanaal uit dat de reden waarom fans denken dat de twee aan het daten zijn, is dat er een video is met zanger Jang Ki Ha uiting geven aan zijn gevoelens voor IU voordat ze begonnen te daten. Daarom beginnen fans te geloven dat Minhyuk en Wendy misschien aan het daten zijn.

Het YouTube-kanaal citeerde fans op online communities en beweerde dat het zeker is dat Minhyuk Wendy leuk vindt en riep de vraag op of ze zouden gaan daten als ze dat nog niet zijn.

Wat is uw mening over dit onderwerp?