Nieuws

De nieuwe functie van YouTube onthult dat de onderdelen van V de 'meest opnieuw afgespeelde' zijn in veel officiële BTS-MV's, uitvoeringen en audio

YouTube heeft een nieuwe functie uitgebracht die de 'meest opnieuw afgespeelde' delen van video's belicht, enIN's scènes bleken de meest bekeken van velen te zijn BTS muziekvideo's, optredens en audio.

Ondanks dat ik weinig regels en schermtijd krijg in de meeste nummers beheerst Kim Taehyung de kunst om het meeste te doen met het weinige dat hij krijgt. Zoals beschreven door Broadway-legende Mevr. Lea Salonga , 'er is geen verspild moment' wanneer Taehyung optreedt.

Dankzij Taehyung's uitstekende visuals, expressieve uitvoeringen en unieke stem, zijn zijn korte stukken nog steeds het hoogtepunt in veel video's.

Van de MV's werden Taehyung's scènes het meest afgespeeld van nummers als 'Black Swan', 'Mic Drop', 'Fake Love', 'Dynamite', 'Film Out' en meer.

Taehyung's onderdelen waren ook het meest bekeken op diverse optredens, waaronder 'Dynamite', 'Butter', 'Spring Day' en hun cover voor 'I'll Be Missing You'.

Een opvallende prestatie was hun Grammy-uitvoering van 'Dynamite' 2021 waarin Taehyung's 'knipoogmoment' ging viraal .

Tussen officiële audio van de BTS-nummers werden Taehyung's regels het meest gespeeld in verschillende nummers, waaronder 'Dimple', 'The Truth Untold' en 'Mic Drop'.

Zoals fans verwachtten, 'Springen' staat ook op de lijst zoals het nummer is gepopulariseerd door het iconische vers van Taehyung.