Nieuws

'A Business Proposal'-acteur Kim Min Kyu verrast fans aangezien hij ook te zien was in het drama 'Snowdrop'

www.insight.co.kr

ActeurKim Min Kyukrijgt momenteel veel aandacht omdat hij veel liefde heeft gekregen voor zijn rol als Cha Sung Hoon , hoofdsecretaris van GO Food CEO Kang Tae Moo (Gespeeld door Ahn Hyo Seop ) in het populaire drama' Een zakelijk voorstel .'

Hij heeft met name de harten van de kijkers veroverd toen hij zijn bril afzette in de kusscènes in het drama. Kim Min Kyu werd onlangs ook gekozen als de beroemdheid die er het beste uitziet met een bril, aangezien de populariteit van het drama toeneemt.

Temidden van de populariteit beginnen fans en kijkers langzaamaan de andere rollen te herkennen die de acteur in het verleden heeft gespeeld. Veel internetters zijn geschokt dat Kim Min Kyu daadwerkelijk in een ander populair drama was verschenen, ' Sneeuwklokje ,' met in de hoofdrol Jung Hae In en BLACKPINK 's Jisoo .

Veel kijkers konden Kim Min Kyu niet herkennen vanwege zijn enorm andere uiterlijk. In het drama 'Snowdrop' verscheen Kim Min Kyu als een Noord-Koreaanse spion, wat tijdens het drama een intense indruk maakte. Daarentegen is de huidige rol van Kim Min Kyu een lieve en attente Cha Sung Hoon, die nauwgezet is en altijd wordt gezien in strakke pakken.

Ondertussen maakte Kim Min Kyu zijn debuut in 2013 via Mnet's 'Monster' en verscheen hij in verschillende drama's als ondersteunende karakters. Hij heeft zijn acteervaardigheden langzaam opgebouwd door verschillende rollen in verschillende genres van de drama's zoals romantiek, fantasie, thriller, historisch en meer.