Nieuws

'Ze bracht drie mannen naar het huis', onthult YouTube-verslaggever Lee Jin Ho een stemopname met de ex-man van de ex-vriendin van Kim Seon Ho

De controverse rondomKim Seon Hoen zijn vermeende ex-vriendin, die Dispatch onthuld als Choi Young Ah , is rommelig geworden toen Dispatch een artikel uitbracht waarin de geldigheid van de beweringen van de ex-vriendin in twijfel werd getrokken.

In het vrijgegeven artikel getiteld 'Kim Seon Ho... en de 12 negeerde waarheden' Verzending toonde een tijdlijn vanKim Seon Hoen de relatie van zijn ex-vriendin vanaf het moment dat ze voor het eerst uitgingen tot het moment dat ze uit elkaar gingen. In het bijzonder gebruikte 'Dispatch' de geruchtennaam van de ex-vriendin van Kim Seon Ho, Choi Young Ah , en baseerden hun weerlegging tegen de beweringen van ex-vriendin op basis van deze speculatie.

Nu het publiek geschokt en verbijsterd raakt over wie de waarheid vertelt, bracht verslaggever/YouTube-er Lee Jin Ho een video uit met de titel, ' De schokkende ware aard van Kim Seon Ho's ex-vriendin...stemopname onthuld.' In de video legde verslaggever Lee Jin Ho uit dat dit een stemopname is van de ex-man van Kim Seon Ho's ex-vriendin, die ooit in een kleine podcast was verschenen. Lee Jin Ho legde uit dat de persoon in kwestie niet bekend heeft gemaakt dat hij de ex-man is van de ex-vriendin van Kim Seon Ho,' EEN ', maar de verslaggever kon door middel van onderzoek de werkelijke entiteit van deze man achterhalen.

De ex-man legde in de podcast de redenen en het proces van de scheiding uit. De vermeende ex-man legde uit: ' De echtscheidingsprocedure is vrij lang. Dus ik wilde het beëindigen in een schikking, maar ze bleef om geld vragen, dus besloot ik hard te gaan. Tijdens de rechtszaak was er van alles aan de hand. In één proces kwam ze als een zwerver en zag er zielig uit. We werden gevraagd of er nog laatste woorden waren, en ze zei dingen als: 'Ik wilde dit huwelijk beschermen, omdat het huwelijk gepaard gaat met een andere verantwoordelijkheid dan daten'.

Hij bleef zeggen dat 'A' tijdens de proefperiode veel geld had uitgegeven aan plastische chirurgie. Daarnaast legde hij uit: ' Dus verliet ik het huis waarin we woonden en zij bleef daar. Toen begon langzaam haar familie het huis te bezetten, zodat ik niet terug kan. Het grappige is dat - ik ging terug omdat ik mijn spullen moest halen - en er was een bewakingscamera geïnstalleerd. Ik denk dat ze het heeft geïnstalleerd omdat ze bang was dat ze niet zou weten wanneer ik terug zou komen [naar het huis]. Ik vond een aantal draden aangesloten op de camera en vond een harde schijf. Dus ik nam het omdat ik voelde dat ik er iets in zou vinden. Dus ik heb de hele bewaking bekeken. Ik heb niet meer gekeken sinds ik het bewijs vond. Het was nog geen maand, maar binnen drie weken bracht ze drie mannen naar het huis. Drie verschillende mannen. En dat deed ze op de bank.'


De vermeende ex-man van 'A' bleef zeggen: ' Dus de twee jonge jongens leken uit een gastbar te komen en één was een oude man. Hij is haar sponsor. Ik deed meer onderzoek en ontdekte dat ze een sponsor had voor het huwelijk en hij is die sponsor. Ze is dus echt vies.' Hij legde verder uit: ' Na dat alles kwam ze naar de rechtbank met de mededeling dat ze niet wilde scheiden. Dus ik liet de rechter die band zien en hij oordeelde dat we kunnen scheiden.'

De man bleef alle gruweldaden onthullen die 'A' zou hebben begaan tijdens hun korte huwelijkstermijn en tijdens het proces. Hij legde uit dat 'A' haar ex-man voortdurend de schuld had gegeven van de scheiding en had geprobeerd er zielig uit te zien.