Nieuws

'Ze doen veel meer dan Olympische atleten die medailles winnen', schrijven Koreaanse netizens dat BTS een speciale militaire vrijstelling verdient na het zien van de groep in het Witte Huis

BTSwerd de eerste Koreaanse artiest die een gesprek voerde met de Amerikaanse president Joe Biden bij het Witte Huis.

De wereldwijde powerhouse-groep had op 31 mei om 15.00 uur lokale tijd een gesprek van 35 minuten met president Biden in het Oval Office van het Witte Huis. Tijdens deze bijeenkomst spraken president Biden en BTS over haatmisdrijven tegen Aziaten, Aziatische inclusie en zijn recent bezoek aan Korea.

Dit evenement was mogelijk nadat BTS was uitgenodigd in het Witte Huis om de 'Asian American, Native Hawaiian, and Pacific Islander (AANHPI) Heritage Month' te vieren.

President Biden bracht onlangs het onderwerp 'haat' ter sprake door te verwijzen naar haatmisdrijven tegen Aziatische afkomst. President Biden legde uit dat hij gelooft dat haat zal afnemen als goede mensen er tegen blijven spreken en vertellen hoe slecht haat is.

President Biden legde ook zijn redenen uit om BTS uit te nodigen in het Witte Huis en deelde: ' Mensen luisteren naar wat je (BTS) zegt, en wat je doet is goed voor iedereen. Dit komt niet door je (artistieke) talent maar door de boodschap die je met mensen communiceert. Dit is het belangrijke punt t .'

Na deze zinvolle ontmoeting tussen BTS en president Joe Biden hebben veel media talloze artikelen gepubliceerd over het bezoek van BTS aan het Witte Huis. De nieuwsartikelen blijven de groep prijzen voor het vergroten van het nationale prestige, aangezien ze zijn uitgenodigd in het Witte Huis boven de andere politici van Korea.

Daarom zijn veel Koreaanse internetgebruikers het er ook over eens dat BTS speciale militaire vrijstellingen moet krijgen, aangezien zij de leidende K-popgroep zijn die een positieve invloed op de wereld heeft en het nationale prestige vergroot.

Koreaanse internetters commentaar gegeven , 'BTS is een echte trots van Azië met een sterke wereldwijde invloed die sociaal goede invloed verspreidt buiten alle muziekgroepen' 'BTS ging naar het Witte Huis en gaf een briefing in het Koreaans, die zelfs het ministerie van Buitenlandse Zaken van de Republiek Korea niet kunnen doen', 'Geef ze gewoon een militaire vrijstelling', 'Ze doen veel meer dan Olympische atleten die medailles winnen met hun wereldwijde invloed en het verspreiden van positiviteit en bewustwording over kwesties', 'Dit is wat het verhogen van nationaal prestige is', Het zijn de echte schatten' Netizens ook commentaar gegeven , 'Dit bewijst dat ze militaire vrijstelling verdienen', 'Ik ben zo trots dat BTS in het Koreaans tegen haatmisdrijven in Azië spreekt', 'Ik ben zo trots, ze promoten Korea meer dan de culturele diplomaat,' 'Ze verdienen echt militaire vrijstelling omdat ze Korea meer promoten dan Olympische atleten,' 'Het is heel moeilijk om de president te ontmoeten, maar dit is echt geweldig.'