Nieuws

'Ze moeten haar gewoon een nieuw vriendje geven', 'Niettemin' fans boos omdat actrice Yang Hye Ji mogelijk ook wordt verwijderd met Kim Min Gwi na zijn controverse

www.insight.co.kr

' Hoe dan ook ' fans zijn teleurgesteld omdat het productieteam heeft besloten om het grootste deel van de scène waarin acteur Kim Min Gwi verschijnt.


Op 28 juli kondigde het productieteam van 'Nevertheless' aan dat ze de scènes met Kim Min Gwi zullen verminderen vanaf de aflevering die deze week wordt uitgezonden.

Kim Min Gwi speelt momenteel de hoofdrol in het drama en speelt de rol van Nam Kyu Hyun, een student. Nam Kyu Hyun heeft een conservatieve kijk op relaties en is vaak in conflict met zijn vriendin, Oh Bit Na, die ruimdenkender is.

Naarmate het aantal scènes en schermtijd van Nam Kyu Hyun en Oh Bit Na toenam, nam de populariteit van dit koppel toe. Daarom zijn de fans diep teleurgesteld nadat ze hebben gehoord dat de scènes worden weggewerkt.

In het bijzonder wordt verwacht dat de scènes van Oh Bit Na ook zullen worden bewerkt samen met de scènes met Nam Kyu Hyun, omdat ze het grootste deel van de tijd samen in het drama verschijnen.

Als reactie hierop reageerden netizens: ' Bit Na heeft niets verkeerd gedaan, ik voel me zo slecht,' 'Oh Bit Na is hier het echte slachtoffer,' en ' Actrice Yang Hye Ji krijgt nu minder schermtijd.'Een andere netizen reageerde: ' Je weet dat ze gewoon een ander vriendje moeten casten voor Oh Bit Na en gewoon van Nam Kyu Hyun af moeten. Ik wil gewoon meer van haar zien met iemand anders.'

Ondertussen is Kim Min Gwi onlangs geweestverwikkeld in een controversewaarbij zijn persoonlijke leven betrokken is. Op 24 juli plaatste een internetgebruiker die beweerde de ex-vriendin van Kim Min Gwi te zijn een post op een online community. In haar post beweerde ze dat Kim Min Gwi haar verschillende keren bedrogen had en zelfs de quarantainerichtlijnen had overtreden ondanks positief testen op COVID-19.

De acteur schreef vervolgens een lange brief op zijn Instagram en gaf zijn wandaden toe. Ondanks zijn oprechte verontschuldigingen bleef het publiek koel tegenover de acteur. Kort daarna besloot het productieteam van JTBC's 'Nevertheless' zijn rol te verminderen en bewerk hem uit de meeste scènes .