Nieuws

'Suicide Boy'-webtoonkunstenaar Parkgee trekt de aandacht voor zijn prachtige visuals

AKPOPHEF

Een webtoonkunstenaar krijgt tegenwoordig veel aandacht voor zijn visuals in de Koreaanse online communities.

Webtoon artiest Parkgee is de maker achter de webtoon-serie 'Suicide Boy' die is geserialiseerd op Lezhin sinds 2017. Het verhaal volgt het leven van Lee Hoon, een middelbare scholier vol ellende na een reeks tegenslagen. Nadat zijn moeder door ziekte is overleden, besluit zijn gewelddadige, alcoholische vader de jongen in de steek te laten, waardoor hij met een berg schulden achterblijft. Daarom is zelfmoord de enige ontsnappingsweg die Lee Hoon kiest. Dat is echter niet zo eenvoudig als Lee Hoon dacht.

De webtoon kreeg aandacht voor de verhaallijn die zelfbeschadiging en zelfmoord uitbeeldt, maar nu is de aandacht verlegd naar de kunstenaar terwijl zijn foto's op internet circuleren. Veel internetters hebben de foto's van de webtoonkunstenaar bekeken en zijn verliefd geworden en bespreken ze in verschillende online gemeenschappen .

Parkgee's CCTV: ik heb mijn haar kort geknipt nu er geen paardenstaart meer is Parkgee

Vooral veel netizens konden niet geloven dat kunstenaar Parkgee eigenlijk een man is, omdat hij pochte over uitzonderlijke schoonheid die delicaat en vrouwelijk is. Deze netizens sloten zich aan bij een online community waar de foto's werden gedeeld en commentaar gegeven , ' Hij is een vent? Ik dacht dat hij een meisje was' 'Ik kan het niet geloven, ik heb de foto's zo vaak bekeken', 'Hij is mooier dan ik ben', 'Hij is zo mooi', 'Ik dacht dat de post zou worden over de webtoonkunstenaar die 'True Beauty' tekende omdat hij zei dat het een mooie webtoonkunstenaar was. lol. Nou, hij is mooier dan ik, lol,' 'Ik heb echt genoten van 'Suicide Boy', en zo ziet de artiest eruit,' 'Zelfs als hij een meisje was, is hij zo mooi, maar het is meer schokkend dat hij een man is, ' 'Parkgee tekent goed, ik vond zijn webtoon leuk,' en ' Ik wist dat hij een man was vanwege zijn handen en voeten, lol. Maar 'hij is nog steeds mooi'.