Blogs

Zeven jongste leden van meidengroepen die op jonge leeftijd debuteerden en een enorme groeitransformatie doormaakten

Zoals eerder vermeld, debuteren idoolgroepsleden soms op zeer jonge leeftijd, waardoor fans en internetters ze voor hun ogen kunnen zien groeien.

De vorige keer hadden we het overde jongste jongensidoolgroependie een enorme groeispurt hebben doorgemaakt. Deze keer zullen we de meidengroepleden behandelen die op tv zijn opgegroeid toen ze op jonge leeftijd hun debuut maakten.

Zonder verder oponthoud, hier zijn de meidengroepleden die voor onze ogen een groeispurt hebben doorgemaakt. De lijst staat niet in een bepaalde volgorde en de leeftijd van de leden is in Koreaanse leeftijd.


april-Jinsol

Jinsol debuteerde in 2015 op jonge leeftijd van 15 jaar met de meidengroep April. Toen ze debuteerde, straalde ze het onschuldige kleine zusje uit omdat ze haar puberteit nog niet helemaal had doorgemaakt. Nu, na vijf jaar, heeft Jinsol de babylook volledig afgeworpen en volwassen geworden tot een vrouw.

Een roze-Hayoung

A Pink is een van de langstlopende meidengroepen in de muziekindustrie, aangezien ze hun negende jaar samen vieren. Het jongste lid debuteerde in 2011 met de meisjes op de jonge leeftijd van 16. Hoewel ze er toen volwassen uitzag voor haar leeftijd, was ze nog een jong meisje en pronkte ze met haar jeugd. Terugkijkend op de foto van haar debuut, debuteerde Hayoung inderdaad op zeer jonge leeftijd. Nu, na bijna tien jaar, is ze volledig getransformeerd naar de vrouwelijk-vrouwelijke vibe.

Lovelyz-Yein

Yein debuteerde met Lovelyz in 2014, toen ze net 17 was. Toen ze debuteerde, had ze nog steeds het babyvet op haar wangen terwijl ze een schattige, jongere zus-look uitstraalde. Het is zes jaar geleden sinds haar debuut en laat haar harten van haar fans fladderen door haar verbluffende schoonheid.

Rood fluweel-Plaats

Red Velvet debuteerde in 2014 als een vierkoppige groep. Later voegde Yeri zich in 2015 bij de groep als het jongste lid, waardoor Red Velvet een vijfkoppige groep werd. Yeri kwam op de jonge leeftijd van 17 bij de groep. Met haar schattige wangen kreeg ze meteen liefde van haar oudere zussen in de groep en ook van fans. Na vijf jaar heeft ze haar schattigheid afgeworpen en geeft ze een verleidelijke sfeer af aan haar volwassenheid.

Oh mijn meid-Arin

Arin maakte ook haar debuut op 17-jarige leeftijd met Oh My Girl in 2015. Ze kreeg veel liefde van haar fans toen ze de schattige, onschuldige meisjesachtige sfeer uitstraalde. Nadat ze al haar babyvet heeft verloren, is Arin opgegroeid om er gracieuzer uit te zien dan ooit en straalt ze een elegante, volwassen uitstraling uit.


TWEEMAAL-Tzuyu

Tzuyu debuteerde op 17-jarige leeftijd met de groep TWICE in 2015. Met haar schattige, onschuldige uiterlijk maakte ze haar weg naar het sterrendom bij de meidengroep. Nu blijft ze het sterrendom terwijl haar schoonheid rijpt met haar leeftijd.

GFriend-Kunst

Umji debuteerde in 2015 op 18-jarige leeftijd. Ze debuteerde met de groep GFriend. Sinds haar debuut stond Umji bekend om haar schattige gezwollen wangen, maar er was een tijd dat Umji werd bekritiseerd vanwege haar mollige wangen. Echter, na vijf jaar sinds haar debuut, verloor Umji al haar babyvet om er net zo glamoureus uit te zien als altijd. Ze heeft haar plek verstevigd in de lijst van de meidengroepleden die een enorme groeiverandering hebben doorgemaakt.Dus hier zijn de zeven meidengroepleden die hun debuut hebben gemaakt in hun tienerjaren en een enorme groeispurt hebben doorgemaakt. Laat het ons weten als er meer meidengroepleden zijn die op deze lijst zijn weggelaten!