Muziek Releases

[Album & MV Review] Seventeen - 'Going Seventeen'

Zeventien

ZEVENTIEN - ZEVENTIEN GAAN


Tracklijst:
1. Mooi (mixeenheid)
2. Boem Boem
3. Markeer (Performance Team)
4. Verwacht (Hip-Hop Team)
5. Snelle wandeling
6. Laten we eens kijken (mixeenheid)
7. Luister niet (vocaal team)
8. Lachende bloem13-koppige boyband Zeventien jaagt hun dromen na in ' Zeventien gaan .' Dit is hun derde mini-album, met daarop 8 gloednieuwe tracks. Het spannende nieuws? Elk lid had hier echter de hand in Woozi schreef er maar weinig door zijn eenzame.


Het mixteam' Mooi ' is een geweldig nummer om het album mee te beginnen. Direct uit de poort is er een majestueuze intro, en ze verspillen geen tijd om daarna in de groove te komen. Jozua lanceert in falsetstem in het pre-refrein en levert tegelijkertijd een geweldige hook. ik heb echt genoten de8 's regels hier ook, hij brengt er een rand aan die ik erg zou missen.
' Boem Boem ' is hun titelnummer en het geheel heeft een soort jongensachtige charme. Ze zijn misschien niet meer jong en vrij (nou ja... ze zijn nog jong), maar van dit deuntje zou je het niet weten. Het is leuk, vrolijk en energiek; wat het mist aan impact maakt het goed in schattigheid. Het is vast vertederend voor fans wanneer Mingyu croons 'Je hebt me als boem boem.'


' Markeer ' heeft wat techno-knikken, hoewel het nog steeds stevig in het poprijk zit. Er zijn hier een aantal interessante geluiden, zoals een daverende menigte en mechanisch puffen voor een beat. De manier waarop dit is gebouwd is perfect; de opstelling versterkt de spanning voor de uitbetaling in het refrein. Het is mijn favoriet op deze schijf, en ik heb er meer van genoten dan ' Boem Boem .'
Het hiphopteam' Verwachten ' viel een beetje tegen. In plaats van iets edgy dat vuur spuwde, kregen we een nummer dat sleepte en vertraagde naar de laatste seconde. De raps waren zangerig en misten flow en ritme. Ze klonken niet eens alsof ze plezier hadden, wat soms ongemakkelijke hiphop inwisselt. Wat we overhielden was een ouderwets jazzdeuntje met flauwe zang. Ik denk dat je kunt zeggen dat ik dit niet had verwacht.


' Luister niet ' is een tedere ballad, hartverscheurend en zo. Maar Seungkwan 's bijdragen zijn waar het hart echt wordt getrokken. Om eerlijk te zijn werd ik moe van de ingetogen levering en toen schopte hij het een tandje hoger. Dit is een Woozi melodie over een man die een meisje loslaat en haar zegt hem te negeren en te blijven. Geweldige kijk op de break-up scene.Zeventien heeft altijd geflirt met het kruisen van genres -- daar is de band juist voor gemaakt. Hier integreren ze het meer in de nummers, wat deze EP meer samenhangend en minder schokkerig maakt. Je hebt niet het gevoel dat ze meer overgingen in een andere stijl dan dat ze die daadwerkelijk verwerkten. Dat plus het feit dat ze zo betrokken waren bij dit streven, maakt het zoveel beter. Het album heeft eigenlijk geen vulmiddel en is een strakke release. Deze band wordt steeds beter en gaat echt Seventeen.

MV BEOORDELING
In de MV voor ' Boem Boem ’, zijn de jongens betrokken bij een overval.

Je ziet ze plannen en de opbouw naar de climax. Ze hebben een duizelingwekkend aanbod van hightech speelgoed om mee te spelen, zoals bewakingsapparatuur en drones, terwijl ze tegelijkertijd beveiligingslasers en camera's ontwijken.

Ze falen.Het is eigenlijk best leuk om te zien, zoals wanneer ze het werk verknoeien en weglopen -- of die lieve drone die ze opzetten. Ik kon niet anders dan lachen als een van hen over de laser stapt en zijn been met zijn handen moet optillen -- dat had met veel meer behendigheid kunnen worden aangepakt (zie ' Zoals een kat ' door AOA ). Maar het hoogtepunt van deze MV moet toch het dansen zijn.

Wat de gebreken in het dramagedeelte ook zijn, het dansen is wat het onderscheidt. Alle kenmerkende bewegingen die je in het verleden hebt gezien, zijn aanwezig, plus enkele nieuwe verrassingen. Ze bewegen vloeiend alsof ze geboren zijn om te dansen, en sommige ervan werden zo heftig gedaan dat je zou zweren dat ze zichzelf daarbij bezeren. Wat dan ook - het eindresultaat is dat 13 jongens als één dansen en een visuele traktatie afleveren.


Hij was... eh... stijf van het dansen. Ja, dat moet het zijn...

Wat ik nu wil zien, is een MV waarin enkele van de dansbewegingen in het dramagedeelte zijn verwerkt. Te ordinair? Ik weet het niet. Toch moet ik deze een duim omhoog geven voor zowel het concept als de uitvoering.

Scoren


MV-relevantie ..........7
MV-productie .........9
MV-concept .............8
Albumproductie ...8
Albumconcept ........8
Tracklisting ..............8


ALGEMENE .......8,0