Nieuws

Seventeen sieren de cover van Seventeen Magazine en vertellen over hun nieuwe album'; [Puntkomma]'

www.seventeen.com

Eerder deze maand lanceerde de sensationele K-pop jongensgroepZeventienmet succes hun speciale album ' ; [Puntkomma] .' Nu gaan ze zitten met Seventeen Magazine om te praten over de inspiratie van het album en de boodschap die ze willen meegeven aan hun fans die naar hun nummers luisteren.

De jongensgroep debuteerde in 2015 en bereikte snel de top toen ze een van de populairste K-pop-jongensgroepen werden. Hun recente speciale album '; [Semicolon]' verkocht bijna een miljoen exemplaren na de release op 17 oktober.

Seventeen was in staat om een ​​enorme schare fans te krijgen na vijf jaar sinds het debuut met geplande tours dit jaar. Al hun optredens werden echter geannuleerd vanwege de pandemie die de hele wereld treft. De jongensgroep wilde hun fans niet teleurstellen, dus maakten ze de ene albums na de andere.

In juni brachten ze de EP 'Heng:garæ' uit, gevolgd door het speciale album '; [Puntkomma].' LidS.Coupverklaarde, 'Met dit album hebben we ons gericht op de boodschap van troost voor degenen die hun best doen om hun grenzen te overschrijden.

Terwijl de hele wereld een moeilijke tijd doormaakt, hoopt de groep Seventeen de wereld samen te brengen door middel van hun muziek. LidMingyuvertelde Seventeen Magazine dat ' We zijn een meerkoppige groep van dertien personen, wat betekent dat we behoorlijk divers en inclusief zijn. In die zin kan onze muziek de uiteenlopende ideeën en gedachten van veel mensen met verschillende achtergronden weerspiegelen. Ik sta altijd versteld van de kracht van muziek, omdat het het publiek over de hele wereld beïnvloedt, ongeacht waar je woont of welke taal je spreekt. Het maakt me heel blij dat we via muziek met veel mensen kunnen communiceren .


Ook lidJeonghanonthulde dat Zeventien ook eenheidsgroepen vormden om een ​​breed scala van charmes van de groep te laten zien. Hij beweerde, We hebben vier verschillende unitgroepen gevormd, gescheiden door leeftijd, om de grenzeloze charmes en veelzijdigheid van Seventeen te laten zien. We wilden de unieke kleuren en charmes van alle dertien leden uitdrukken en tegelijkertijd bewijzen dat we als team samen kunnen presteren .

Hoewel de groep bestaat uit verschillende individuen met verschillende achtergronden, was Seventeen in staat om als groep samen te werken en harmonieus samen te werken. Hoshi onthulde dat communicatie de sleutel tot samenwerking was. Hij beweerde, ' Door het proces van het delen van onze gedachten, is het belangrijk om elkaar te begrijpen en te respecteren. Het is een natuurlijk proces voor ons om onze mening te delen en actief deel te nemen aan gesprekken wanneer we over muziek praten. '


De jongens hebben samen echt een lange reis gemaakt om te komen waar ze nu zijn. Je kunt meer in detail lezen over het interview en meer coole afbeeldingen bekijken met Zeventien Magazine op hun officiële website .

Gefotografeerd door: PARKJAWOOK