Nieuws

SEVENTEEN, WayV en meer voegen zich bij de line-up voor een Chinese Drama OST

m.weibo.cn

Zeventien leden Jozua , juni , de8 , Mingyu , en Vernon , samen met WayV officieel toegetreden tot de OST-line-up voor een Chinees drama genaamd' Je bent mooi als je lacht ' ( In je glimlach vallen ), die is ingesteld om vrij te geven op 23 juni 2021 .

De cast van het drama omvat: Xu Kai en Cheng Xiao (hoofdacteur en actrice van het drama), R1SE's Zhai Xiao Wen, Wang Tainfang , en nog veel meer.

Drama-informatie:

Naam : In je glimlach vallen

Publicatiedatum : 23 juni/2021

Vorm : Xu Kai en Cheng Xiao

Korte inhoud :

Chinese :

Het kinderliedje van haar eerste liefdesvriendje werd beroofd door het spel.Na ondertekening bij het ZGDX-team zwoer ze haar kracht te gebruiken om te bewijzen dat meisjes ook goed kunnen e-sporten. Later bewees ze zichzelf niet alleen met haar kracht, maar ontwikkelde ze ook een relatie met de kapitein Lu Sicheng.

Engels :

Het kinderliedje van mijn eerste liefdesvriendje werd gegrepen door het spel. Na te hebben getekend bij het ZGDX-team, heb ik gezworen te bewijzen dat meisjes ook goed kunnen spelen in e-sports. Later bewees ze niet alleen dat ze sterk was, maar ontwikkelde ze ook een relatie met kapitein Lu Sicheng.

Ben je enthousiast om de OST-nummers van Seventeen en WayV te horen?