Nieuws

Seventeen's 4e volledige album 'Face The Sun' voert wereldwijd de iTunes-hitlijsten aan

Zeventien's langverwachte 4e full-length album' Face The Sun ' evenals zijntitelnummer ' HEET 'hebben verschillende iTunes-hitlijsten over de hele wereld aangevoerd!

Eerst kwam 'Face The Sun' binnen op #2 op de wereldwijde iTunes-albumlijst en op #7 op de Europese iTunes-albumlijst. Verder is het album nummer 1 geworden in in totaal 22 landen, waaronder Brazilië, Cambodja, Chili, India, Indonesië, Japan, Maleisië, de Filippijnen, Saoedi-Arabië, Singapore, Taiwan en Vietnam.

Met name het titelnummer 'HOT' van het album kwam binnen op #5 in de wereldwijde iTunes-hitlijst. Het nummer bereikte ook de nummer 1 in de iTunes 'Top Song'-hitlijst in 26 verschillende regio's, waaronder Polen, de Filippijnen, Qatar en Rusland.

Ander nieuws: Seventeen was in staat om hun eigen verkooprecord op de eerste dag en de eerste week te breken met 'Face The Sun' toen het een maar liefst 1,7 miljoen exemplaren op de eerste dag van vrijlating. Het maakt hen ook de tweede K-Pop-act ooit die meer dan 1 miljoen exemplaren met een album op de eerste dag heeft verkocht. BTS .

Gefeliciteerd met Seventeen! Heb je 'Face The Sun' op repeat geluisterd?