Nieuws

Zoon Dam Bi en Lee Kyu Hyuk gaan trouwen!

www.wikitree.co.kr

Op 13 mei, JTBC gemeldZoon Dam Bien Lee Kyu Hyuk had de knoop doorgehakt in een hotel in Seoul en onthulde de persoon die het boeket had gevangen.

Tijdens de bruiloft, Psy , 2AM 's Jo Kwon , en Seulong zong het felicitatiehuwelijkslied. De bruidegom trok vooral de aandacht toen hij een verrassingsdansoptreden deed terwijl Psy het lied zong.

Op deze dag, model/actrice Kang Seung Hyun het bruidsboeket gevangen. Het is bekend dat Kang Seung Hyun bevriend was met Son Dam Bi en samen aan het golfen was.

Ondertussen ontmoette Son Dam Bi Lee Kyu Kyuk voor het eerst in 2011 op een SBS amusementsprogramma genaamd ' Kus en huil .' De twee kennen elkaar al zo'n tien jaar en begonnen vorig jaar met daten.

In januari 2022 deelde Son Dam Bi met haar fans op sociale media dat de twee hebben besloten in het huwelijksbootje te stappen. Ze schreef op haar sociale media: ' Ik heb iemand met wie ik de rest van mijn leven wil samenleven. Ik word meer mezelf en lach constant als ik bij hem ben. Ik heb besloten te trouwen met de persoon die me laat weten wat geluk is.'Gefeliciteerd!