Nieuws

Zou een meidengroep bestaande uit alle Japanse leden worden beschouwd als K-Pop of gewoon J-pop?

m.newspim.com

Een nieuwe meidengroep voegt zich bij de line-up van de volgende generatie K-popgroep en bevestigden hun debuutdatum . XG is de nieuwe meidengroep die haar debuutdatum op 18 maart heeft bevestigd.

De meidengroep bracht op 18 van deze maand al een teaser groepsfoto uit. De leden van de nieuwe meidengroep pronkten met hun charisma in zwart en wit. Bovendien viel de meidengroep weg een teaserclip toont de groei van elk lid tijdens hun reis om de volgende wereldwijde K-Pop-meidengroep te worden.

Veel internetgebruikers stellen echter vragen over de identiteit van de meidengroep, aangezien XG een meidengroep is die wordt gepromoot door Avex Entertainment , een agentschap in Japan. Bovendien zijn alle leden van de meidengroep Japans. Er gaan geruchten dat XG gelieerd is aan YG Entertainment. YG Entertainment ontkende echter alle banden met de groep.

XG bestaat uit zeven leden - Jurin , Chisa , Harvey , Hinata , JURY , Maya , en Cocona . Er is ook bevestigd dat het Japanse Hiraku van Kep1er zich ook bij XG zal voegen nadat ze promoties met de projectgroep heeft voltooid. Hiraku debuteerde met Kep1er na winst op show' Girls Planet 999 .'


Omdat alle leden Japans zijn, is er een verhitte discussie over de vraag of de nieuwe meidengroep XG een K-popgroep of gewoon een J-Popgroep zou zijn. Koreaanse netizens beweren dat de meidengroep niet onder de categorie K-pop mag vallen, aangezien de groep uit Japanse leden bestaat en zou worden beheerd door een Japans bureau.

netizens commentaar gegeven , ' Ze zouden gewoon reclame moeten maken in Japan.' 'Waarom zouden ze K-pop zijn?' 'Zijn het dan niet gewoon J-pop?' 'Waarom proberen ze reclame te maken in Korea', 'Dit is belachelijk', 'Ik denk dat ze wel talent hebben, maar ze zouden gewoon J-pop moeten zijn', 'Dit is hetzelfde als K-popgroepen die debuteren in Japan, lol ,' 'Dus ze debuteren in Korea?' 'Dus dit zijn J-pop-idolen die worden beheerd door een Japans bedrijf, en ze maken een debuut in Korea,' en ' Dit zijn gewoon J-pop idolen, geen K-pop.'

Wat is uw mening over deze kwestie?