Nieuws

Zuid-Koreaans OTT-platform Wavve in discussie voor een nieuw gay dating-entertainmentprogramma

entertain.v.daum.net

Zuid-Koreaans OTT-platform Wavve bespreekt de lancering van een entertainmentprogramma voor gay dating.

Wavve bekijkt plannen voor een programma over homoseksuele romantiek.

Een ambtenaar van Wavve zei in een telefoongesprek met: Ilgan Sports , ' We bereiden een originele entertainmentshow voor die deze zomer zal verschijnen. Het is waar dat het een voorstel is voor een programma over een homoseksuele romance, maar het is een van de werken die nog in behandeling zijn. '

Met het recente succes van Watcha's originele drama' Semantische fout ,' BL (Boys Love) content die handelt over de romantiek tussen mannen, is trending content geworden. Verschillende OTT's, zoals Netflix en Watcha, werken eraan om BL-content aan het licht te brengen.

Wavve is met name van plan om BL actief te gebruiken als een belangrijke inhoud om de export naar Japan te richten. Het is een strategie om liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht te gebruiken als bruggenhoofd voor het exporteren van inhoud, in plaats van heteroseksuele liefde.

Ondertussen, filmproductie- en distributiebedrijf, NIEUWE , introduceerde in maart het webdrama 'Blooming' met BL als onderwerp. Daarnaast bevat BL-inhoud zoals ' Volg de wind ,'' Eet smakelijk ,' en ' Tractor geladen met liefde ' wordt achtereenvolgens uitgebracht.