Blogs

Black Swan's Fatou wordt beschuldigd van het pesten van medelid Leia

Op 12 november rekende een Braziliaanse fanbase voor Leia van de Zwarte Zwaan privéberichten geüpload met een van Leia's vermeende familieleden.

In de berichten stonden beweringen dat Leia wordt gepest door een medelid van Black Swan, fatou . De boodschapper beweerde dat Leia sinds begin oktober werd gepest met intimidatie, onderdrukking en provocatie, maar dat het de laatste tijd erger is geworden. Ze beweerden dat Fatou de reden is waarom Leia zo stil is geweest op livestreams en niet zo actief op sociale media.

Ze beweerden dat Leia probeerde te praten met de managers en de president van Black Swan's bureau Dr. Muziek, maar er werd niets aan de situatie gedaan. Ze merkten ook op dat Leia veel foto's met Fatou had verwijderd.

Veel fans aarzelden om dit te geloven, omdat de berichten kunnen zijn verzonden door iemand die beweerde haar familielid te zijn en dat de Portugese grammatica in de DM's niet die van een moedertaalspreker was.


Leia vond echter een bericht leuk met het bijschrift ' F*ck, ze is Braziliaans, natuurlijk, als er iets met haar zou gebeuren, zou de familie het blootleggen. Ze zouden echt de geschiedenis van het bureau moeten kennen. '

De tweet werd later niet gewaardeerd, maar de fans waren verdeeld of de beschuldigingen waar zijn of niet.

Daarna tweette Leia voor het eerst in bijna 11 maanden, 'Ik vind het niet leuk om over andermans Portugees te blijven praten...'


'Iedereen weet dat in Brazilië niet iedereen de mogelijkheid of de mogelijkheid heeft om te studeren :).'

Veel fans vermoedden dat dit over het Portugees van haar vermeende familielid ging en waren nog meer in de war over de situatie.

Met dit drama vonden fans snel de opmerking van Leia's moeder op Leia's recente Instagram-update met een Baby Yoda waarin ze schreef: 'Deze kun je vertrouwen, hij zou je nooit verraden.'

Fans vragen zich af of dit gewoon toeval is of dat er echt een kern van waarheid is in het beweerde pesten.

Nu vragen fans om uitleg van Dr. Music, Leia en Fatou.

Zelfs als er enige waarheid in het pesten zit, is dit geen excuus voor mensen om racistische opmerkingen naar Fatou op Twitter te gooien.