Nieuws

Stray Kids' Felix om zich te onthouden van moeilijke choreografieën en activiteiten vanwege rugpijn

entertain.naver.com

Verdwaalde kinderen'Felixkampt met gezondheidsproblemen.

Op 9 februari JYP-entertainment kondigde op de officiële fancommunity aan dat Felix onlangs ongemak in zijn onderrug had gevoeld. Na een bezoek aan de artsen, werd Felix gediagnosticeerd met lumbale tussenwervelschijfhernia. De lumbale tussenwervelschijfhernia is een ziekte waarbij de schijf uitsteekt en rugpijn en neurologische symptomen veroorzaakt. De symptomen zijn uitstralende pijn en gevoelloosheid in de benen, samen met rugpijn.

Volgens JYP Entertainment, ' Felix heeft geen problemen met zijn dagelijks leven. Hij zal zich echter onthouden van houdingen en handelingen die zijn rug zoveel mogelijk belasten.' Daarom zal Felix zich onthouden van het doen van complexe choreografieën of dansbewegingen.

JYP Entertainment heeft onthuld dat Felix zich zal concentreren op zijn behandeling en een aantal optredens zal missen tijdens de fanbijeenkomst 'Love Stray-Skids' Chocolate Factory' die van 12 tot en met 13 april zal worden gehouden voor een spoedig herstel.

Het bureau voegde toe: ' We verontschuldigen ons voor het veroorzaken van bezorgdheid bij Stay (fandomnaam), die moet hebben gewacht op het optreden van Felix.'